ACCESS BARS

“Alles van het leven komt me toe
met gemak, vreugde en glorie!”

 

Access Bars: voor een gevoel van ontspanning, vrijheid, energie en vreugde.
Voor Heling op allerlei gebied.

Mensen willen graag een Access Bars behandeling omdat ze lichamelijke, geestelijke of emotionele klachten ervaren. Bijvoorbeeld gerelateerd aan stress, depressie, burn-out, angsten of trauma’s. Bij onrust, slecht slapen, hooggevoeligheid of overprikkeldheid. Vanwege een irritatie, allergieën of intoleranties. Maar ook wanneer ze last hebben van hoofd- of buikpijn, of ze als graag willen stoppen met roken/snoepen… enz.

Je hebt er last van: je voelt je vermoeid en/of het belemmert je in je keuze wat je wilt doen of wie je wilt zijn.
Een Access Bars behandeling geeft ontspanning en heling en een mogelijkheid voor een transformatie tot een nieuwe manier van zijn. Je zult je vrijer, meer ontspannen en krachtiger voelen.

 

Iedere klacht heeft een eigen oorzaak en in jouw zit het antwoord tot de genezing van de lichamelijke of mentale klacht die je ervaart. Coaching en Healing bij Je Pure Zelf richt op jouw zelfgenezend vermogen. Via de Access Bars methode krijgen niet-helpende denkpatronen of (onbewust) opgelopen trauma’s de mogelijkheid om te transformeren. Hierdoor ontstaat er ruimte voor vrijheid tot nieuwe en andere keuzes.

 

Wil je graag verlost worden van:
* stress en stress-gerelateerde klachten;
* irritatie door personen of situaties;
* een overvol hoofd, boze buien, frustratie, uitgeputheid;
* (onverwerkte) emoties, emotionele buien, angsten of trauma;
* belemmeringen, of stukken waar je in vast loopt;
* zelfkritiek, onzekerheid, (voor)oordelen, onbalans, wantrouwen;
* intolerantie of irritatie door allergenen (zoals bijvoorbeeld pollen, dieren, huisstofmijt, voedingsmiddelen of verzorgingsproducten/crèmes);
* lichamelijke klachten door bijwerkingen van medicijnen of door stressvolle situaties of trauma’s (zoals bijvoorbeeld buikklachten, hoofdpijn, eczeem);
* klachten zonder duidelijke oorzaak of waar jou behandelaar je niet verder mee kan helpen (allerlei huidklachten, lichaams- of hoofdpijnen);
* stoppen met roken, snoepen, drinken of een andere gewoonte of verslaving…

 

Herken je dit? Wil je hulp, voel je je vervelend, kom je er niet uit via de reguliere geneeswijze, of wil je het anders? Verlos jezelf van je stress, allergie, energielekken, ‘verslaving’, vervelende gevoel of ‘vage’ lichamelijke klacht en neem contact met mij op. Ook als jouw klacht niet precies in dit rijtje staat, zou het toch zomaar kunnen zijn dat ik je wel kan helpen.

 

Neem contact op

 

Ervaringen van cliënten:

“Al na twee Access Bars behandelingen van Jessica voelt het voor mij als of ik vrijer kan denken en er nog meer rust in mijn lichaam heerst.”

“Ik heb de Access Bars sessie als heel plezierig ervaren en ik was ook ontzettend ontspannen geworden tijdens deze sessie. Het is zeker voor herhaling vatbaar.”

“De Access Bars Behandeling is me goed bevallen: de behandeling zelf voelde als een lange meditatiesessie en die hele dag had ik een heerlijk ‘opgeruimd’ hoofd. Ik zou dit wel weer willen als mijn hoofd erg vol zit en/of ik erg gestrest ben.”

Lees meer Ervaringen.

 

Access Bars®

Stel je voor dat iemand op een knop zou kunnen drukken en die stem in je hoofd stil zet die jou vertelt dat je niet goed genoeg bent, dat je niet kunt bereiken waar je van droomt of je bevrijdt van dat verlammende gevoel in je lijf? Een knop die alle beperkende overtuigingen opheft, zodat je blanco en zonder oordeel kunt starten wat je maar wilt? Hoe fijn zou dat zijn?!

De doelstelling van Access Bars® is om een andere realiteit te creëren. Een realiteit met meer bewustzijn, voor meer mogelijkheden, meer keuze vrijheid en meer leven. Bewustzijn omvat alles zonder oordeel en het geeft je de bereidheid en capaciteit om jezelf te gaan erkennen als het oneindige wezen dat je werkelijk bent. Bewustzijn is het vermogen om elke moment van je leven present en aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf of over anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat je in je leven verlangt -grootser dan wat je op dit moment hebt en meer dan je je kunt voorstellen.

Bevrijdt van de Jij-die-je-denkt-te-zijn. Bevrijdt je van polariteit, gevangenschap, conditionering en de beperkingen van je gedachten, gevoelens en emoties. Polariteit weerhoudt je ervan de dingen te zien zoals ze werkelijk zijn, zodat je niet kunt veranderen wat je echt zou willen veranderen. Je blijft dan functioneren vanuit  het trauma en drama, de ontsteltenis, het gedoe en de intriges van deze realiteit. De verslaving aan polariteit is één van de sterkste verslavingen die er zijn…

De werkelijke, eigenlijke, pure jij functioneert vanuit een oneindig waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Waardoor voortdurend alles mogelijk is en je een totale keuze hebt. Je kunt dit bewerkstelligen door jezelf eraan te (blijven) herinneren dat alles dat je denkt, voelt beoordeelt, veroordeelt of hebt besloten niet ‘de waarheid’ is, maar ‘gewoon een interessant standpunt’.

Wanneer je kiest voor Access Bars®, kies je voor Je Pure Zelf met vrije keuze en oneindige mogelijkheden.

 

“Wat als jij bereid zou zijn om jezelf te koesteren en zorgzaam te zijn voor JOU? Wat als je de deuren zou openen naar het zijn van alles waarvan je besloten hebt dat het onmogelijk is? Wat zou het vergen voor jou, om je te realiseren hoe cruciaal jij bent voor de mogelijkheden van deze wereld?”
-Gary Douglas, grondlegger van  Access Consciousness.

 

Hoe werkt de Access Bars® methode

Access Bars® is een ‘hands-on’ techniek, waarbij de vingers van de behandelaar heel zachtjes worden geplaatst op de energiebanen van het hoofd van de ontvanger.

‘De Bars’ is een ontspannend lichaamsproces voor dynamische verandering. Het defragmenteert en herprogrammeert als het ware je gehele systeem en ontlaadt en verwijdert moeiteloos alles wat je niet meer nodig hebt.

Alle beperkingen die je in je leven creëert, zijn verbonden met je gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen erover. Door het licht aanraken van de 32 bars-punten op het hoofd, begin je dat op te ruimen wat opgesloten zit en je niet meer dient. Datgene wat ervoor zorgt dat je niet kunt geloven dat je het leven kunt hebben waarvan je altijd hebt geweten dat het mogelijk is.

Op zijn minst zal je je heerlijk ontspannen voelen en in het beste geval verandert je hele leven!

 

Access Bars behandeling

Access Bars kent geen contra-indicaties en is geschikt voor jong en oud (iedereen mag de methode ervaren).
Een volledige Access Bars behandeling duurt ongeveer 90 minuten, waarbij je -in stilte- op je rug (warm toegedekt) op de behandeltafel ligt, terwijl de drukpunten op je hoofd heel zachtjes worden aangeraakt.

De investering in jezelf -voor een volledige bars behandeling- is € 65,- per sessie. Houdt rekening met een totale tijdsduur van een kleine 2 uur, door een korte intake en nazit.
Voor kinderen geldt een gereduceerd tarief (de tijdsduur van een sessie bij kinderen is ongeveer 40 minuten).

Al naar gelang kan een vervolg sessie worden afgesproken, dit is aan te raden voor het goed integreren van de behandeling.

Eventueel kun je kiezen voor een verkorte sessie of proefsessie: om eens kennis te maken met deze methode of omdat bepaalde omstandigheden hiertoe aanleiding geven. Hierbij worden een aantal punten aangeraakt. Een proefsessie duurt ongeveer 30 minuten en kost € 35,-. Het is echter aan te raden om te kiezen voor een volledige behandeling, omdat je dan beter ervaart wat het voor je kan doen.

Indien gewenst kan eerst een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats vinden (telefoon, mail, gesprek). Hier bespreken we jouw wens, hulpvraag of klacht en kijken we of ik jou kan helpen en op welke manier.

Klik hier voor meer Informatie over Coaching, Access Bars sessies, tarieven en voorwaarden.

 

Je mag het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.
Ik faciliteren jou, in tot waar jij bereid bent te gaan.
Wees welkom, liefs Jessica.

Neem contact op

 

Let wel: mijn begeleiding is complementair en vervangt niet de reguliere geneeskunde.