ACCESS BARS

Alles van het leven komt me toe
met gemak, vreugde en glorie!

 

Access Bars: voor een gevoel van ontspanning, vrijheid, energie en vreugde.

Stress, depressie, burn-out, angsten, trauma’s en belemmeringen. Hooggevoeligheid en overprikkeldheid. Allergieën, intoleranties, stoppen met roken/snoepen, emoties, buikpijn en nog veel meer…
Je hebt er last van: het belemmert je in je keuze voor wat je wilt doen of wie je wilt zijn.

Iedere klacht heeft een eigen oorzaak en in jouw zit het antwoord tot de genezing van de lichamelijke of mentale klacht die je ervaart. Coaching en Healing bij Je Pure Zelf richt op jouw zelfgenezend vermogen. Via de Access Bars methode krijgen niet-helpende denkpatronen of (onbewust) opgelopen trauma’s de mogelijkheid om te transformeren. Hierdoor ontstaat er ruimte voor vrijheid tot nieuwe en andere keuzes.

Wil je graag verlost worden van:
* stress en stress-gerelateerde klachten;
* irritatie door personen of situaties;
* een overvol hoofd, boze buien, frustratie, uitgeputheid;
* (onverwerkte) emoties, emotionele buien, angsten of trauma;
* belemmeringen, of stukken waar je in vast loopt;
* zelfkritiek, onzekerheid, (voor)oordelen, onbalans, wantrouwen;
* intolerantie of irritatie door allergenen (zoals bijvoorbeeld pollen, dieren, huisstofmijt, voedingsmiddelen of verzorgingsproducten/crèmes);
* lichamelijke klachten door bijwerkingen van medicijnen of door stressvolle situaties of trauma’s (zoals bijvoorbeeld buikklachten, hoofdpijn, eczeem);
* klachten zonder duidelijke oorzaak of waar jou behandelaar je niet verder mee kan helpen (allerlei huidklachten, lichaams- of hoofdpijnen);
* stoppen met roken, snoepen, drinken of een andere gewoonte of verslaving…

Herken je dit? Wil je hulp, voel je je vervelend, kom je er niet uit via de reguliere geneeswijze, of wil je het anders? Verlos jezelf van je allergie, energielekken, ‘verslaving’, vervelende gevoel of ‘vage’ lichamelijke klacht en neem contact met mij op.

Ook als jouw klacht niet precies in dit rijtje staat, zou het toch zomaar kunnen zijn dat ik je wel kan helpen.

Neem contact op

 

Access Bars®

Stel je voor dat iemand op een knop zou kunnen drukken en die stem in je hoofd stil zet die jou vertelt dat je niet goed genoeg bent of dat je niet kunt bereiken waar je van droomt? Een knop die alle beperkende overtuigingen opheft, zodat je blanco en zonder oordeel kunt starten wat je maar wilt? Hoe fijn zou dat zijn?!

De doelstelling van Access Bars® is om een andere realiteit te creëren. Een realiteit met meer bewustzijn, voor meer mogelijkheden, meer keuze vrijheid en meer leven. Bewustzijn omvat alles zonder oordeel en het geeft je de bereidheid en capaciteit om jezelf te gaan erkennen als het oneindige wezen dat je werkelijk bent. Bewustzijn is het vermogen om elke moment van je leven present en aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf of over anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat je in je leven verlangt -grootser dan wat je op dit moment hebt en meer dan je je kunt voorstellen.

Bevrijdt van de Jij-die-je-denkt-te-zijn. Bevrijdt je van polariteit, gevangenschap, conditionering en de beperkingen van je gedachten, gevoelens en emoties. Polariteit weerhoudt je ervan de dingen te zien zoals ze werkelijk zijn, zodat je niet kunt veranderen wat je echt zou willen veranderen. Je blijft dan functioneren vanuit  het trauma en drama, de ontsteltenis, het gedoe en de intriges van deze realiteit. De verslaving aan polariteit is één van de sterkste verslavingen die er zijn…

De werkelijke, eigenlijke, pure jij functioneert vanuit een oneindig waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Waardoor voortdurend alles mogelijk is en je een totale keuze hebt. Je kunt dit bewerkstelligen door jezelf eraan te (blijven) herinneren dat alles dat je denkt, voelt beoordeelt, veroordeelt of hebt besloten niet ‘de waarheid’ is, maar ‘gewoon een interessant standpunt’.

Wanneer je kiest voor Access Bars®, kies je voor Je Pure Zelf met vrije keuze en oneindige mogelijkheden.

 

“Wat als jij bereid zou zijn om jezelf te koesteren en zorgzaam te zijn voor JOU? Wat als je de deuren zou openen naar het zijn van alles waarvan je besloten hebt dat het onmogelijk is? Wat zou het vergen voor jou, om je te realiseren hoe cruciaal jij bent voor de mogelijkheden van deze wereld?”  -Gary Douglas, grondlegger van  Access Consciousness.

 

Hoe werkt de Access Bars® methode

Access Bars® is een ‘hands-on’ techniek, waarbij de vingers van de behandelaar heel zachtjes worden geplaatst op de energiebanen van het hoofd van de ontvanger.

‘De Bars’ is een ontspannend lichaamsproces voor dynamische verandering. Het defragmenteert en herprogrammeert als het ware je gehele systeem en ontlaadt en verwijdert moeiteloos alles wat je niet meer nodig hebt.

Alle beperkingen die je in je leven creëert, zijn verbonden met je gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen erover. Door het licht aanraken van de 32 bars-punten op het hoofd, begin je dat op te ruimen wat opgesloten zit en je niet meer dient. Datgene wat ervoor zorgt dat je niet kunt geloven dat je het leven kunt hebben waarvan je altijd hebt geweten dat het mogelijk is.

Op zijn minst zal je je heerlijk ontspannen voelen en in het beste geval verandert je hele leven!

Lees hier meer over deze wonderlijke methode.

 

Access Bars behandeling

Een volledige Access Bars behandeling bestaat uit één sessie van ongeveer 100 minuten. Het is aan te raden om te kiezen voor een volledige behandeling, omdat je dan echt ervaart wat het voor je kan doen.
Al naar gelang kan een vervolg sessie worden afgesproken.

Access Bars kent geen contra-indicaties en is geschikt voor jong en oud (iedereen mag de methode ervaren).

Indien gewenst kan eerst een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats vinden (telefoon, mail, gesprek). Hier bespreken we jouw wens, hulpvraag of klacht en kijken we of ik jou kan helpen en op welke manier.

De investering in jezelf voor een volledige bars behandeling is € 65,- per sessie, voor kinderen geldt een gereduceerd tarief (tijdsduur van een sessie bij kinderen is ongeveer 40 minuten).
Je kunt ook kiezen voor een ‘proefsessie’, puur om eens kennis te maken met deze methode. Hierbij worden een aantal punten aangeraakt. Een proefsessie duurt ongeveer 30 minuten en kost € 25,-.

Let op: Access Bars sessie is nu tijdelijk met flinke prijskorting, lees hier meer.

 

Je mag het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.
Ik faciliteren jou, in tot waar jij bereid bent te gaan.
Wees welkom, liefs Jessica.

Neem contact op

 

Let wel: mijn begeleiding is complementair en vervangt niet de reguliere geneeskunde.