ACCESS BARS

ACCESS-BARS,  MTVSS (immuun-boost)  en  Cellulair Memory

 

“Alles van het leven komt me toe
met gemak, vreugde en glorie!”

 

Vanuit Access ConsciousnessTM (vertaald: Toegang tot Bewustzijn) zijn verschillende Helingstechnieken ontwikkeld die allemaal tot doel hebben om het leven te creëren dat je altijd al wilde. Door het toepassen van bepaalde ‘simpele’ technieken wordt bewustzijn en eenheid gecreëerd, ervaar je meer ontspanning, worden oordelen en overtuigingen verlaagd, het eigenlijke zelfbeeld vergroot en het zelfhelende vermogen van het lichaam geactiveerd.

 

Bewustzijn is het vermogen om in elk moment van je leven aanwezig te zijn, zonder oordeel over jezelf en anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat je in je leven verlangt – groter dan wat je op dit moment hebt en meer dan dat je je kunt voorstellen.   -Gary Douglas, grondlegger van  Access Consciousness.

 

Access ConsciousnessTM

Bij Praktijk Je Pure Zelf kun je de volgende Helingstechnieken vanuit Access ConsciousnessTM ontvangen, voor meer Bewustzijn, Ontspanning en het stimuleren van het Zelfhelend vermogen van jou lichaam:

  • ACCESS BARS (toegang tot je tralies) : voor meer rust en ontspanning.
  • MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) : o.a. als BOOST voor je Immuunsysteem.
  • CM (Cellulair Memory) : om jouw celvermogen weer terug te brengen in hun oorspronkelijke kracht.

Alles wat zich lichamelijk uit, heeft een ontstaan in het welbevinden van een mens. Dit proces is voor het gehele lichaam: het is heel toepasbaar voor mensen met een druk hoofd, weinig energie, lage weerstand, chronische ziekten of voor mensen of voor mensen die net ziek zijn geweest.

Alle beperkingen die je in je leven creëert, zijn verbonden met je gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen erover. Iedere klacht heeft een eigen oorzaak en in jouw zit het antwoord tot de genezing van de lichamelijke of mentale klacht die je ervaart. Vaak is de oorzaak onbekend of ben je je er niet bewust van. Je houdt jezelf dan eigenlijk gevangen in deze huidige situatie, terwijl je dit zelf -met wat hulp- kan transformeren. Holistisch coaching en Healing bij Je Pure Zelf is gericht op jouw zelf-genezend vermogen en je bent dus aan het juiste adres om aan de slag te gaan met dat wat jouw nu het beste dient.

Via de Access ConsciousnessTM methoden krijgen niet-helpende denkpatronen of (onbewust) opgelopen trauma’s de mogelijkheid om te transformeren. Hierdoor ontstaat er ruimte voor lichamelijke heling en vrijheid tot nieuwe en andere keuzes.

 

Wil je graag meer ONTSPANNING (in je hoofd of lijf), omdat je dit ervaart:
* stress en stress-gerelateerde klachten;
* irritatie door personen of situaties;
* een overvol hoofd, boze buien, frustratie, uitgeputheid;
* (onverwerkte) emoties, emotionele buien, angsten of trauma;
* belemmeringen, of stukken waar je in vast loopt;
* zelfkritiek, onzekerheid, (voor)oordelen, onbalans, wantrouwen.

Wil je graag meer LICHAMELIJKE WEERBAARHEID, omdat je dit ervaart:
* intolerantie of irritatie door allergenen (zoals bijvoorbeeld pollen, dieren, huisstofmijt, voedingsmiddelen of verzorgingsproducten/crèmes);
* lichamelijke klachten door bijwerkingen van medicijnen, vaccinaties.
* lichamelijke trauma’s door operaties, ongeluk of stressvolle situaties (zoals bijvoorbeeld buikklachten, hoofdpijn, eczeem, littekens);
* klachten zonder duidelijke oorzaak of waar jou behandelaar je niet verder mee kan helpen (allerlei huidklachten, lichaams- of hoofdpijnen);

Wil je graag meer EMOTIONELE of MENTALE draagKRACHT, omdat je dit ervaart:
* ik heb van die malende, niet helpende, gedachten waar ik maar moeilijk van loskom;
* het lukt maar niet te stoppen met roken, snoepen, drinken of een andere gewoonte of verslaving…

En ook als jouw klacht niet precies in dit rijtje staat… kan het heel goed zijn dat ik je kan helpen! Ook heel geschikt voor HSP. Schroom dus niet en neem contact op:

Neem contact op

 

“Wat als jij bereid zou zijn om jezelf te koesteren en zorgzaam te zijn voor JOU? Wat als je de deuren zou openen naar het zijn van alles waarvan je besloten hebt dat het onmogelijk is? Wat zou het vergen voor jou, om je te realiseren hoe cruciaal jij bent voor de mogelijkheden van deze wereld?”
-Gary Douglas, grondlegger van  Access Consciousness.

 

De doelstelling is om een realiteit te creëren met meer bewustzijn en een optimaal leven: voor meer mogelijkheden, meer keuze vrijheid en meer leven.

De technieken (Bars, MTVSS en CM) kennen geen contra-indicaties en zijn geschikt voor jong en oud (iedereen mag de methode ervaren). Ze kunnen door elkaar en aanvullend aan elkaar in gezet worden, echter is het wel aan te raden om eerst een AccessBars sessie te ervaren, zodat het lichaam en het hoofd (!) zich hebben kunnen voorbereiden.

 

ACCESS BARS®

AccessBars punten JePureZelf

 

Op zijn minst zal je je heerlijk ontspannen voelen en in het beste geval verandert je hele leven!

Stel je voor dat iemand op een knop zou kunnen drukken en die stem in je hoofd stil zet die jou vertelt dat je niet goed genoeg bent of dat je niet kunt bereiken waar je van droomt? Een knop die alle beperkende overtuigingen opheft, zodat je blanco en zonder oordeel kunt starten wat je maar wilt? Hoe fijn zou dat zijn?!

Access Bars® is een ontspannend lichaamsproces voor dynamische verandering. Een ‘hands-on’ techniek, waarbij de vingers van de behandelaar heel zachtjes worden geplaatst op 32 ‘bars-punten’ (energiebanen van het hoofd) van de ontvanger, waardoor als het ware je gehele systeem wordt defragmenteert en herprogrammeert en moeiteloos ontlaadt en verwijdert alles wat je niet meer nodig hebt.

 

Ervaringen van cliënten:

“Al na twee Access Bars behandelingen van Jessica voelt het voor mij als of ik vrijer kan denken en er nog meer rust in mijn lichaam heerst.”

“Ik heb de Access Bars sessie als heel plezierig ervaren en ik was ook ontzettend ontspannen geworden tijdens deze sessie. Het is zeker voor herhaling vatbaar.”

“De Access Bars Behandeling is me goed bevallen: de behandeling zelf voelde als een lange meditatiesessie en die hele dag had ik een heerlijk ‘opgeruimd’ hoofd. Ik zou dit wel weer willen als mijn hoofd erg vol zit en/of ik erg gestrest ben.”

Lees meer Ervaringen.

 

MTVSS®

MTVSS – Dit is een van de krachtigste Access Body Processen. MTVSS kan op duizend verschillende manieren worden gebruikt en elke keer creëert het een andere mogelijkheid. Het process brengt je weer naar de blauwdruk van je oorspronkelijke zijn. Daar waar alles optimaal functioneert. Het ondersteunt de algemene gezondheid: voor de individuele organen, metabolisme en stofwisseling, het ademhalingssysteem, zenuwstelsel en spijsvertering, de ingewanden, huid, gezicht, skelet, voortplantingssysteem en de lymfeklieren en is een boost voor het gehele immuunsysteem.

Met MTVSS laat je lichamelijke blokkades los en het zorgt ervoor dat je weer terugkomt naar het Zelfhelend vermogen van hoe jouw lichaam daar van oorsprong toe in staat was.

 

Cellulair Memory®

CM – Veel van de pijn in ons lichaam is het gevolg van verwondingen die we als kind opliepen en die we niet eens opmerkten. Het helpt bij transformatie van pijn en trauma door het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Cellulair geheugen gaat over het ontgrendelen van de cellen vanuit een standpunt waarin ze vastzaten, zodat ze weer kunnen doen wat ze zouden moeten doen. Waardoor beschadigingen aan het lichaam verbeterd of zelfs genezen worden.

Het is uitermate geschikt bij:

  • Fysieke trauma’s
  • Littekenweefsel
  • Blessure
  • Elke andere (chronische) lichamelijke klacht

 

 

Behandelingen

Een Access Bars, MTVSS of CM behandeling duurt meestal zo rond de 60 minuten.
Een sessie duurt bij kinderen ongeveer de helft korter (afhankelijk van de leeftijd).

De behandelingen vinden plaats op een behandeltafel. Zorg dat je schoon bent en makkelijke kleding draagt.

Al naar gelang kan een vervolg sessie worden afgesproken, of een andere techniek.

 

Klik hier voor meer Informatie over Coaching, Access Bars sessies, tarieven en voorwaarden.

 

Je mag het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.
Ik faciliteren jou, in tot waar jij bereid bent te gaan.
Wees welkom, liefs Jessica.

Neem contact op

 

Let wel: mijn begeleiding is complementair en vervangt niet de reguliere geneeskunde.