Holistische coaching en counseling

Wanneer je je bewust wordt van je huidige situatie, gedachten, overtuigingen, belemmeringen, blokkades en gedrag, kun je de stap zetten naar wat je (anders) wilt en wat er voor nodig is om daar te komen.

 

De snelheid van deze tijd, de verwachtingen -van jezelf of anderen-, de drukte om ons heen en jouw ervaringen zorgen er soms voor dat je de verbinding met jezelf verliest. Dat is jammer want ons pure zelf heeft zoveel moois te bieden.

Verlang je naar heelheid? Wil jij een nieuwe versie van jezelf worden, of je oude zelf weer terug? Dan is dit iets voor jou! Deze vorm van coaching is speciaal bedoeld om weer te kunnen terugkeren naar wie jij werkelijk bent en wat jij werkelijk wilt. Na afloop zul je je sterker voelen, meer ontspannen, meer verbonden en meer bewust van en met jezelf.

 

Holistische coaching en counseling bij Je Pure Zelf

Ik coach vanuit een holistische visie, wat betekent dat ik aandacht besteed aan jouw als één geheel. Niets staat op zichzelf en alles is met elkaar verbonden.

Ik ga uit van jouw zelf genezend vermogen. Ik luister naar jouw verhaal en stel vragen, zodat ervaringen kunnen worden verwerkt en er ruimte ontstaat voor inzichten en oplossingen. Ik pas (bewustwordings)oefeningen en lichaamswerk toe om jou op jouw pad te begeleiden, zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten en jezelf krachtig en gelukkig te voelt. Je ontvangt duurzame handvatten die je je hele leven kunt inzetten, zowel in mijn praktijk in Alkmaar, als via een online-traject.

Ter ondersteuning van jouw helingsproces kan gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld Inzichtkaarten, het Kruiden, Essentiële oliën of Helende geurfrequenties van ‘de Groene Linde’.

Ik ben gediplomeerd Holistisch coach en Mindful Analyst.

 

Je mag het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.
Liefs Jessica 

 

Je kunt bij mij terecht voor de volgende vormen van coaching en counseling,
in de praktijk of via een online-traject:

  • Holistische coaching en counseling
  • Online coach-traject Mindful Analysis
  • Divinatie coaching (o.a. Tarot)
  • Healing / Energetische coaching

Neem contact op

Of lees nog even verder voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden…

 

* Holistische coaching en counseling

We gaan opzoek naar wat jij wilt, jouw (re)acties, waar jij van opbloeit en wat jou kracht geeft.

Wanneer je inzicht hebt in wat iets met je doet, hoe je daar mee omgaat en je bewust bent van je valkuilen en krachten, kan ik je coachen naar het doel waar je naar toe wilt werken en je helpen met een plan hoe daar te komen.

In iedere sessie word je bewuster en leer je jezelf beter kennen. Meestal ontvang je oefeningen waar je zelfstandig mee aan de slag mag gaan.

Neem contact op

 

* Online coachtraject – Mindful Analysis

Deze vorm van coaching is geschikt voor vele vormen van vragen en klachten, zoals psychische klachten, loopbaanvragen, relatieproblematiek en algemene spanningen.

Wanneer je zorgen, stress of spanningen hebt en op korte termijn met iemand wilt praten.

De bewezen methode Mindful Analysis is een online coachtraject, die heel geschikt is bij veranderingsprocessen en zingevingsvraagstukken. Mindful Analysis is een beproefde schrijfmethode die eenvoudig verloopt via e-mail. Het dagelijks schrijven van e-mails op mijn vragen over wat jou bezig houdt, zorgt voor inzichten, helderheid, rust en de juiste antwoorden en oplossingen.

Een traject zonder reistijd en zonder afleiding. Geheel waar en wanneer jij dat wilt. Deze snelle en effectieve vorm van online coaching duurt ongeveer één werkweek en als je wilt kun je vandaag al met je MA-traject beginnen.

De voordelen van een Mindful Analysis traject op een rijtje:
– Voor vele vormen van vragen en klachten
– Laagdrempelig
– Waar en wanneer jij wilt
– Geen reistijd, geen reiskosten
– Veilig
– Snel, efficiënt, effectief
– Beproefde methodiek voor online coaching

Heb je vragen of is dit wat je wilt?
Stuur mij dan een email via mindfulanalyst.jpz@gmail.com.

 

* Divinatie coaching

Coaching met behulp van divinatie is heel geschikt wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over je levenspad, relaties, werk, familie, wonen of over een keuze die je wilt maken.

Het is een wonderlijke manier van coachen die zowel bevestigend en ondersteunend is, als leidt tot nieuwe inzichten.

Bij divinatie coaching gebruik ik kaarten als leidraad in het gesprek. Dit zorgt voor diepgaande processen in inzicht en bewustwording, met als uitgangspunt jouw wens of hulpvraag.

Ik bied hiervoor de volgende 3 mogelijkheden aan:
Tarot-coaching
Laat onbewuste processen zien, waardoor inzicht en verandering plaats kan vinden.
Transformatie-coaching
Gemakkelijke en lichtvoetige manier om een diepgaand veranderingsproces in te gaan.
Kleurologie/Numerologie
Om onszelf en degene om ons heen beter te begrijpen.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende vormen van Divinatie-coaching, of neem contact op.

 

* Healing / Energetische coaching

Healing, of energetische coaching bij Je Pure Zelf, richt zich op allergieën en irritaties. Dit in de ruimste zin van het woord: tranende ogen, geïrriteerde huid, buikpijn, personen of situaties die je storen. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Een aantal keer per jaar publiceer ik een Nieuwsbrief met informatie over mijn praktijk of dingen die mij bezighouden en die jij mogelijk ook interessant vindt. Hieronder een aantal Nieuwsbrieven met informatie die aansluiten bij Holistische coaching en counseling:

Lees in deze Nieuwsbrief over Hoe je jezelf kunt zijn.

Lees in deze Nieuwsbrief meer achtergrond informatie over Mindful Analysis.

Lees in deze Nieuwsbrief meer over Tarot-coaching.

 

Neem contact op