Coaching en Counseling in Alkmaar

In het leven kun je verschillende belemmeringen of blokkades ervaren. Dit hoeft niet direct voor een probleem te zorgen, maar je kunt hier later toch hinder van ondervinden. Dit komt bijvoorbeeld doordat je gebeurtenissen niet op een goede manier hebt verwerkt, of vast blijft houden aan een patroon dat niet langer voor je werkt. In dit geval kan ik je verder helpen als ervaren holistisch coach en counselor. Door te luisteren naar jouw persoonlijke verhaal kun je deze ervaringen op de juiste manier verwerken. Dit verwerkingsproces zorgt ervoor dat er ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten én oplossingen.

Vanuit mijn praktijk Je Pure Zelf in Alkmaar sta ik voor je klaar voor vele vormen van vragen en klachten, zoals psychische klachten, loopbaanvragen, relatieproblematiek en algemene spanningen.

Ervaren holistisch coach en counselor

Counselor Alkmaar

Mijn naam is Jessica van Vulpen en als ervaren Holistisch coach en counselor  begeleid ik jou in jouw proces om oude patronen los te laten, nieuwe paden te ontdekken en het beste uit jezelf te halen. Samen met jou zoek ik hoe je weer in contact en verbinding komt met jezelf. Uiteindelijk zorgt dit niet alleen voor meer ontspanning, maar ook voor meer herstel en balans. Door bewust te worden van wat er bij jou speelt, kun je betere keuzes maken en kom je meer in je eigen kracht te staan.

Klanten voelen zich prettig in mijn praktijk en komen graag naar mij toe in Alkmaar voor onder andere holistische coaching, counseling en mindfulness. Ook wanneer ze op zoek zijn naar een healing, ontspanning of een online coachtraject kunnen ze bij mij. Klanten ervaren mijn aanpak als liefdevol, rustig en (daad)krachtig. Problemen worden helder, inzichten worden verkregen en handvaten worden geboden.

 

Neem contact op

 

Wanneer coaching of counseling

Je bent vastgelopen op je werk, in je relatie of lichamelijk. Je hebt zorgen, stress of spanningen en je wilt met iemand praten, om mindful met jezelf om te gaan, oorzaken te achterhalen of nieuwe paden te ontdekken.

Ik leer je om weer in contact te zijn met jezelf, je lichaam en je gevoel. Je leert herkennen wat van jou is en wat niet. Zodat jij Je vitale Pure Zelf weer kunt zijn en de volgende stap kunt zetten. Zowel in mijn praktijk in Alkmaar als via een online coachtraject.

 

Wat is coaching en counseling bij Je Pure Zelf in Alkmaar

Middels holistische coaching en counseling voorzie ik je van de ondersteuning die je nodig hebt om te kunnen overdenken en onderzoeken hoe patronen zich hebben gevormd en hoe deze op dit moment doorwerken. Je kunt zelf veel meer oplossen dan je denkt. Coaching en counseling, door luister- of schrijftherapie, herstelt dit zelf-oplossend vermogen dat je bezit.

Door allerlei invloeden kan het zelf-oplossend vermogen naar de achtergrond verdwenen zijn, wat zorgt voor een gevoel van vastzitten in een patroon waarin je stagneert. Herstel zorgt uiteindelijk voor meer fysieke, mentale, emotionele en energetische balans. Je komt steeds dichter bij je Pure Zelf.

Jouw (hulp)vraag en wat je wilt bereiken vormen het uitgangspunt van de begeleiding in jouw persoonlijke ontwikkeling. Om jou op jouw pad te begeleiden pas ik lichaamswerk en (bewustwordings)oefeningen toe. Door te luisteren naar jouw verhaal en door het stellen van vragen, vind bewustwording plaats en worden er inzichten verkregen die je verder helpen op jouw unieke levenspad. Je krijgt helderheid, ziet mogelijkheden, je komt weer meer in verbinding met jezelf en je krijgt meer zelfvertrouwen. Je voelt je krachtig. De duurzame handvatten die je ontvangt kun je jouw hele leven inzetten.

 

Je Pure Zelf voor jou

Gun het jezelf om tijd en energie te steken in je eigen proces. Ga met jezelf aan de slag  en ontdek jouw unieke levenspad. Voel je onbelemmerd en ervaar een zinvol leven. Wordt de meest pure versie van jezelf.

 

Neem contact op