-Divinatie

Bewustheid is het begin van een transformatieproces
waarbij je kan kiezen voor een andere manier van zijn.

Coaching met behulp van divinatie is heel geschikt wanneer je bijvoorbeeld vragen hebt over je levenspad, relaties, werk, familie, wonen of over een keuze die je wilt maken.

Bij divinatie coaching gebruik ik kaarten als leidraad in het gesprek. De kaarten tonen waar je staat in het proces en wat je nodig hebt. De legging werkt als een richtingwijzer en geeft inspiratie op je levenspad. Dit zorgt voor  diepgaande processen in bewustwording en meer balans, met als uitgangspunt jouw wens of hulpvraag.

Het is een wonderlijke manier van coachen die zowel bevestigend en ondersteunend is, als leidt tot nieuwe inzichten.

 

Praktijk Je Pure Zelf biedt hierin drie mogelijkheden:

  • Tarot-coaching
    Laat onbewuste processen zien, waardoor inzicht en verandering plaats kan vinden.
  • Numerologie / Kleurologie
    Om onszelf en degene om ons heen beter te begrijpen.
  • Transformatie-coaching
    Gemakkelijke en lichtvoetige manier om een diepgaand veranderingsproces in te gaan.

 

Uitleg van de drie mogelijkheden in divinatie-coaching bij Je Pure Zelf:

 

 DIVINATIE  Tarot-coaching

Laat onbewuste processen zien, waardoor inzicht en verandering plaats kan vinden.

Voor deze vorm van coaching gebruik ik tarotkaarten. De herkomst van de tarotkaarten ligt in de middeleeuwen en het leggen wordt al eeuwenlang gebruikt om antwoord te krijgen op allerlei levensvragen.

De kaarten bevatten allerlei symboliek en de kaartlegging laat zien wat zich (vaak) onbewust afspeelt. De kaarten tonen waar je staat in het proces en wat je nodig hebt. De Tarot legging werkt als een richtingwijzer en geeft inspiratie op je levenspad. Door een tarotlegging te doen krijg je inzicht in onbewuste processen en kunnen er verandering gaan plaatsvinden.

Divinatie Tarot-coaching duurt ongeveer 60 minuten en kost € 45,-.
Maak een afspraak en vermeld bij [Onderwerp] “tarot”:

Neem contact op

Lees meer over Tarot in mijn Nieuwsbrief.

 

 DIVINATIE  Numerologie / Kleurologie

Om onszelf en diegene om ons heen beter te begrijpen: geeft inzicht in processen en karakter eigenschappen.

Bewustwording van de invloeden van getallen, letters en kleuren (die bij jou horen) zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in je eigen situatie. Zodat je, als je dat zou willen, stappen kunt ondernemen om jezelf weer in balans te brengen of om een gericht pad te kiezen.

Kennis van de kracht en eigenschappen van getallen, letters en bij behorende kleuren, draagt bij aan een grotere bewustwording van de invloeden die deze hebben in jouw leven. Kennis van de eigenschappen en kracht van de getallen en letters (numerologie, letters zijn gekoppeld aan een getal) en kleuren (kleurologie) kunnen gebruikt worden om onszelf en degenen om ons heen beter te begrijpen.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan je Horoscoop (het Zonneteken waaronder je bent geboren), je Geboortedatum en je Naam (Geboortenaam, Roepnaam of Bijnaam). Elk hebben door hun getal en kleur informatie over jou. Door te duidden welke getallen en kleuren combinaties bij jou horen, krijg je een persoonlijke analyse met informatie over jouw levensles en levensdoel en hoe je tot expressie komt.

Wil je ook meer inzicht in jezelf, je patronen en je wensen. Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig in jouw levensles en levensdoel? Maak een afspraak en vermeld in ieder geval bij [Onderwerp] “numerologie”:

Neem contact op

Na je aanmelding ontvang je een formulier waarin ik vraag om gegevens die ik nodig heb voor jouw persoonlijke-analyse. Jouw persoonlijke analyse ontvang je enkele weken na betaling van € 35,- via de email als pdf.

Lees meer Numerologie/Kleurologie in mijn Nieuwsbrief.

 

 DIVINATIE  Transformatie-coaching

Gemakkelijke en lichtvoetige manier om een diepgaand veranderingsproces in te gaan: laat onbewuste processen zien, waardoor inzicht en verandering plaats kan vinden.

Bij Transformatie-coaching wordt gebruik gemaakt van ‘het Transformatiespel’. Een lichtvoetig, krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij jouw eigen levensspel en om stappen te zetten tot verandering.

Voor aanvang wordt jouw doel/wens bepaald: een levensvraag waar je inzicht in wil krijgen of over het bereiken van de gewenste situatie. Denk bijvoorbeeld aan de volgende thema’s: Relatieproblemen, Balans tussen werk en privé, Ontwikkelen van (zelf)vertrouwen, Verliesverwerking, Werken aan een persoonlijk visie, etc.

 

Transformatie coaching kan op verschillende manieren worden gespeeld:

 

* Eenmalige spel (1 ronde, vereenvoudigd)
Voor deze manier van coachen is het spel zodanig opgezet dat het door 1 persoon in 1 sessie kan doorlopen. Hoewel vereenvoudigd, toch zeer krachtig en to-the-point.

Maak een afspraak en vermeld in ieder geval bij [Onderwerp] “transformatiespel”
en desgewenst bij [Bericht] “voorkeurs-dag en tijd”
(kijk even bij Informatie voor de openingstijden van de praktijk):

Neem contact op

Coaching middels deze vorm duurt ongeveer 60 minuten en kost € 45,-.

 

* Volledig spel (4 rondes)
Het volledige spel bestaat uit 4 niveaus, waarbij gestreefd wordt om in iedere sessie 1 niveau (spelronde) te doorlopen. Coaching middels deze vorm is voor 2 of meer personen tegelijkertijd. Het mooie van het spelen met meerdere personen is dat er meer dynamiek ontstaat en er dieper kan worden ervaren.
Het streven is om het spel eens per week / per 2 weken te spelen. Het gehele traject duurt dan dus 4 tot 8 weken. Het duurt gemiddeld 90 minuten per keer en kost € 200,- per persoon.

Wil je graag het volledige spel spelen met 2 personen (of 3 personen, na Corona-tijd)?

Maak een afspraak en vermeld in ieder geval bij [Onderwerp] “transformatiespel”
en bij [Bericht] “voorkeurs-dag en tijd + jullie namen”
(kijk even bij Informatie
voor de openingstijden van de praktijk):

Neem contact op