Divinatie coaching

Bewustheid is het begin van een transformatieproces waarbij je kan kiezen voor een andere manier van zijn.

Divinatie bij praktijk Je Pure Zelf voor coaching en counseling in Alkmaar: voor wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld je levenspad, relaties, werk, familie, wonen of over een keuze die je wilt maken, dan is coaching met behulp van divinatie heel geschikt.

Bij divinatie coaching gebruik ik kaarten als leidraad in het gesprek.  De kaarten tonen waar je staat in het proces en wat je nodig hebt. De legging werkt als een richtingwijzer en geeft inspiratie op je levenspad. Dit zorgt voor  diepgaande processen in inzicht en bewustwording en meer balans, met als uitgangspunt jouw wens of hulpvraag.

Een wonderlijke manier van coachen.
Een richtingwijzer, die zowel bevestigend en ondersteunend is, als leidt tot nieuwe inzichten.

 

Ik bied de volgende mogelijkheden aan:

 

♥ DIVINATIE  Tarot-coaching

Laat onbewuste processen zien, waardoor inzicht en verandering plaats kan vinden.

Voor deze vorm van coaching gebruik ik tarotkaarten. De herkomst van de tarotkaarten ligt in de middeleeuwen en het leggen wordt al eeuwenlang gebruikt om antwoord te krijgen op allerlei levensvragen.

De kaarten bevatten allerlei symboliek en de kaartlegging laat zien wat zich (vaak) onbewust afspeelt. De kaarten tonen waar je staat in het proces en wat je nodig hebt. De Tarot legging werkt als een richtingwijzer en geeft inspiratie op je levenspad. Door een tarotlegging te doen krijg je inzicht in onbewuste processen en kunnen er verandering gaan plaatsvinden.

Tarot-coaching duurt ongeveer 60 minuten en kost € 55,-.

Maak een afspraak: vermeld in ieder geval bij [Onderwerp] “tarot” en desgewenst bij [Bericht] “voorkeurs-dag en tijd”.

Neem contact op

 

♥ DIVINATIE  Transformatie-coaching

Gemakkelijke en lichtvoetige manier om een diepgaand veranderingsproces in te gaan: laat onbewuste processen zien, waardoor inzicht en verandering plaats kan vinden.

Bij Transformatie-coaching wordt gebruik gemaakt van ‘het Transformatiespel’. Een lichtvoetig, krachtig en diepgaand middel om stil te staan bij jouw eigen levensspel en om stappen te zetten tot verandering.

Voor aanvang wordt jouw doel/wens bepaald: een levensvraag waar je inzicht in wil krijgen of over het bereiken van de gewenste situatie.
Denk bijvoorbeeld
 aan de volgende thema’s: Relatieproblemen, Balans tussen werk en privé, Ontwikkelen van (zelf)vertrouwen, Verliesverwerking, Werken aan een persoonlijk visie, etc.

Transformatie coaching kan op verschillende manieren worden gespeeld:

* Eenmalige spel (1 ronde, vereenvoudigd)
Voor deze manier van coachen is het spel zodanig aangepast dat het door 1 persoon kan worden gespeeld.
Coaching middels deze vorm duurt ongeveer 60 minuten en kost € 50,-.

Maak een afspraak. Vermeld in ieder geval bij [Onderwerp] “transformatiespel” en desgewenst bij [Bericht] “voorkeurs-dag en tijd”.

* Volledig spel (4 rondes)
Het volledige spel bestaat uit 4 niveaus, waarbij gestreefd wordt om in iedere sessie 1 niveau (spelronde) te doorlopen. Coaching middels deze vorm is voor 2 of 3 personen tegelijkertijd. Het mooie van het spelen met meerdere personen is dat er meer dynamiek ontstaat en er dieper kan worden ervaren.
Het streven is om het spel eens per week / per 2 weken te spelen. Het gehele traject duurt dan dus vier tot 8 weken. Het duurt gemiddeld 90 minuten per keer en kost € 220,- per persoon.

Wil je graag het volledige spel spelen met 2 of 3 personen?
Maak een afspraak. Vermeld in ieder geval bij [Onderwerp] “transformatiespel” en bij [Bericht] “voorkeurs-dag en tijd + jullie namen”.

Neem contact op

 

♥ DIVINATIE  Numerologie / Kleurologie

Om onszelf en degene om ons heen beter te begrijpen: geeft inzicht in processen en karakter eigenschappen.

Bewustwording van de invloeden van getallen en kleuren zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in je eigen situatie. Zodat je, als je dat zou willen, stappen kunt ondernemen om jezelf weer in balans te brengen of om een gericht pad te kiezen.

Alles op en van de aarde bestaat uit energie. Ieder getal heeft een eigen kleur met een eigen trillingsenergie en dus eigen specifieke betekenis (kracht/eigenschap). Kennis van de kracht en eigenschappen van getallen en kleuren, draagt bij aan een grotere bewustwording van de invloeden die deze hebben in jouw leven. Kennis van de eigenschappen en kracht van de getallen (numerologie) en kleuren (kleurologie) kunnen gebruikt worden om onszelf en degenen om ons heen beter te begrijpen.

Denk bijvoorbeeld aan het Zonneteken (horoscoop) waaronder je bent geboren, je Geboortedatum en je Geboortenaam, je Naam, Roepnaam of Bijnaam. Elk hebben hun eigen getal. Het getal en de kleur van dat getal geeft informatie over jou. Door te duidden welke getallen en kleuren combinaties bij jou horen, krijg je een persoonlijke analyse met informatie over jouw levensles en levensdoel en hoe je tot expressie komt.

Wil je ook meer inzicht in jezelf, je patronen en je wensen.
Ben je geïnteresseerd of nieuwsgierig in jouw levensles en levensdoel?
Lees meer hierover in mijn Nieuwsbrief of stuur mij een email.

Neem contact op

Vermeld in ieder geval bij [Onderwerp] “kleurologie”.

Je ontvangt een formulier waarin ik vraag om gegevens die ik nodig heb voor jouw persoonlijke-analyse. Jouw persoonlijke analyse ontvang je enkele weken na betaling van € 35,- via de email als pdf.