ERVARINGEN

Er wordt mij weleens gevraagd: “ik weet dat je een eigen praktijk hebt, maar wat doe je nu precies?”.
Tsja, wat doe ik nu precies… ik vind het lastig om dat te omschrijven. Maar kort gezegd: ik zorg ervoor dat mensen ‘lekkerder in hun vel komen te zitten, meer in hun kracht komen te staan’. Dat is misschien wat vaag en dat klinkt vast ook heel breed, maar dat is wel wat ik doe. Omdat mijn kennis heel breed is -van reguliere en holistische coaching, en van gezonde leefstijl tot healing- maakt het op zich niet veel uit wat jouw klacht of hulpvraag is. We gaan aan de slag met dat wat jij op dit moment nodig hebt en ik zet datgene in waarvan ik denk dat daar er het beste bij aansluit. En misschien nog wel het allerbelangrijkste: we gaan opzoek naar de oorzaak achter de klacht!

Voel je welkom!
Liefs Jessica

 

Ervaringen coaching bij Je Pure Zelf

Romana, 34 jaar. Hulpvraag: Ik ben bij Jessica gekomen omdat ik mezelf wou ontwikkelen. Ervaring: In eerste instantie deden we Holistische coaching en ook een paar keer AccessBars. Dit hielp al wel en was beide een hele fijne en positieve ervaring. Na een  paar maanden liep ik toch weer spaak in mijn leven en best heftig deze keer. Omdat ik Jessica al kende en mij daar heel prettig en welkom voelde ben ik naar haar terug gegaan. Jessica was bezig met de opleiding tot Vission-of-Life coach en ik mocht instappen als proefcliënt, om mij nog meer tot de kern van mijn problemen te brengen en mezelf te ontwikkelen tot een vrouw die er echt mag zijn. Ik ben nu midden in deze sessies. Ik merk al aan zoveel dingen dat het mij goed doet en de nare en destructieve gedachtes en gedragspatronen die ik had worden steeds minder. In kleine stappen en met de lieve en rustige hulp van Jessica gaat het mij steeds beter af. Ik denk dat ik nu door deze coaching minder snel een terugval zou krijgen en sterker in mijn schoenen sta.
Je doet zelf het werk maar Jessica is er voor je en helpt je goed mee. Ze is niet zo gouw onder de indrukt en blijft rustig en geduldig en lief. Ik raad mensen deze Coaching aan om echt te groeien in zichzelf, maar je moet wel echt de diepte in durven gaan, als dat nog niet zo is zou Holistische coaching een mooie eerste stap zijn. Ik vind het een heel gaaf avontuur en dat gun ik iedereen. En ik ben Jessica dankbaar hoe goed ze mijn avontuur begeleidt zodat ik kan groeien tot wie ik werkelijk ben.

Kim. Hulpvraag: “rust vinden, gedachten uit kunnen zetten en gelukkig zijn met mijzelf”. Ervaring: Ik kwam bij Jessica via coachfinder. Ik heb contact gehad met 3 coaches en bij Jessica was het gevoel meteen goed. Ik vond het fijn dat ik bij haar in de praktijk terecht kon voor een persoonlijke kennismaking, dat voelt voor mij fijner dan online met iemand kennis maken. Mijn gevoel bij Jessica was meteen goed en ik hoefde er dan ook niet lang over na te denken om door haar gecoacht te willen worden. Ook het holistische in haar coaching sprak mij aan en wilde ik graag ervaren. Ik zocht naar een coach vanwege een lichte burn out/overspannenheid enkele maanden daarvoor en ik voelde dat ik weer te veel “in mijn hoofd” zat en onrustig werd. Jessica heeft mij hier heel goed bij geholpen. Door middel van een combinatie van holistische coaching, energetische coaching en AccessBars kan ik nu mijn gedachten temperen en tot rust komen. Vooral Jessica haar meditaties en lichaamsscan pas ik regelmatig toe wanneer ik daar behoefte aan heb. Ik ben Jessica dankbaar en vind het fijn om te weten dat ik bij haar terecht kan, wanneer het nodig is.

Ervaringen met Holistische coaching & counseling

Abigail, 30 jaar. Hulpvraag: Ik kwam bij Jessica terecht omdat ik op zoek was naar een coach die mij kon helpen/begeleiden om meer te voelen, voelen dat ik het waard ben, dat ik genoeg ben en mij zelfverzekerder voelen. Ervaring: Haar holistische aanpak sprak mij erg aan omdat lichaam en geest als een geheel gezien worden, hier geloof ik in. Naast ontspanningsoefeningen hebben we gewerkt aan een aantal ervaringen die nog heling nodig hadden, iets wat ik helemaal niet verwacht had, maar mij zoveel opklaring en rust hebben gegeven! Ik heb de sessies met Jessica als heel prettig ervaren, ik voelde me welkom en gehoord, en ik vind het heel fijn dat je ook zelf gestimuleerd wordt om aan je doelen te werken. Jessica loopt als het ware op de zijlijn een stukje met je mee en zorgt er echt voor dat je weer lekker in je vel komt te zitten! Ik heb veel meer zelfvertrouwen, sta steviger in m’n schoenen en ik kan mijn eigen weer pad weer vervolgen!

Helen, 53 jaar. Hulpvraag: Help, ik voel me onzeker. Ervaring: Jessica en ik zijn aan de slag gegaan met situaties waarin de onzekerheid naar boven komt. Via interessante handvatten krijgen de problemen heldere vormen en worden ze via andere handvatten bij de horens gevat. Jessica is een coach. Je doet veel zelf. Je gaat zelf over gebeurtenissen nadenken via de coaching van Jessica. Ze doet dat helder, holistisch zoals dat heet zonder dat het zweverig is. Voor mij was het een heel nieuwe ervaring met deze manier van coachen. Ik ben blij, ik ben enorm geholpen. Dank je wel Jessica.

Marloes, 41 jaar. Ik ben in contact gekomen met Jessica en was nieuwsgierig naar de tarot kaarten, uiteindelijk hebben we andere sessies gedaan: Ze heeft me geholpen inzicht te krijgen met mijn kritische ik en om bij situaties die ik heel persoonlijk aantrek hier denkbeeldig afstand te creëren. Ik ben me bewust geworden: door deze tactiek voel ik het niet meer in mijn buik, kan ik er van een afstand naar kijken en trek ik het me niet persoonlijk aan. Jessica geeft de tools om je verder te ontwikkelen in je eigen ik. Wat ik ook fijn vind is de meditatie vooraf.

Ervaringen met Energetische coaching/therapie (Vision of Life coaching)

Hanneke, 69 jaar. Hulpvraag: Ik kwam bij Jessica terecht omdat ik last had van angst/paniekaanvallen, slecht slapen, een negatief zelfbeeld en onzekerheid. Ervaring: Ik wist van te voren niet wat ik kon verwachten maar de coaching van Jessica heb ik als heel bijzonder en intensief ervaren. Jessica heeft goede kennis en inzichten, geeft je vertrouwen en rust. Ze heeft mij o.a handvatten gegeven om op een  andere manier met mijn problemen om te gaan. Ik heb meer zelfvertrouwen en voel me goed zoals ik ben. Ik ben blij dat ik deze ervaringen met Jessica heb mogen meemaken, ze is een bijzonder, warm en oprecht persoon. Ik kan haar coaching aan iedereen aanraden.

Tessa (proefcliënt). Ik kwam bij Jessica omdat ik hulp nodig had met het stellen van grenzen. Ervaring: Jessica gaf mij heel snel een vertrouwd gevoel, zij weet waar ze het over heeft. Ze gaf mij het gevoel dat ik nu al goed ben, maar dat ze me wilde helpen te veranderen naar een nog betere versie van mezelf. Ik merkte al na de eerste sessie dat Jessica haar energetische coaching me hielp, beter dan reguliere zorg me geholpen heeft. Ik merkte dat ik meer rust kreeg in mijn hoofd en dat ik meer voor mezelf durfde te gaan kiezen. Tijdens vervolggesprekken kwamen we er steeds meer achter waar die overtuiging vandaan kwam. Dat gaf inzicht en meteen hielp Jessica om ze energetisch te verwerken. De Access-bars behandeling was ook fijn, de tijd vloog uiteindelijk voorbij. Het gaf me rust en ook weer inzicht. Dankjewel daarvoor!

Angela (proefcliënt): Ik ben Jessica ontzettend dankbaar voor haar hulp en kan iedereen het aanraden om contact op te zoeken met Jessica als het even lastig is in je leven. Ik heb regelmatig last van migraine. Deze keer bleef het 2 weken ‘zeuren’. Paracetamol hielp niet. Ervaring: We hadden een telefonisch consult via Beeldbellen: ik moest visualiseren en de pijn figuurlijk wegscheppen en verbranden. Dit was een bijzondere ervaring, omdat je niet verwacht dat het zo ‘simpel’ kan zijn. Het Zelfhelend vermogen van je eigen lichaam is ongekend! Mijn hoofdpijn was meteen weg en mijn zere schouders de volgende dag. En ze zijn weggebleven!
Ik ben later nog eens bij Jessica terug geweest voor een anderen klacht, en na enkele weken is dit mijn ervaring: Ik heb het idee dat ik fysiek minder last heb van mijn klacht. Over-all merk ik dat ik me rustiger voel en energieën van anderen beter van me af laat glijden. Ik zie minder op tegen drukke dagen en teamoverleggen. Ik kan en durf beter mijn mening en gevoel te uiten. De kinderen zijn stabieler en geven me positieve feedback. Jessica heeft een down-to-earth manier om je mee te nemen naar jezelf. Alles wat je ervaart (ziet) is goed en ze bevestigd dit op een prettige manier zodat je niet onzeker voelt of  je het ‘wel goed doet’. Bedankt!

Jolanda (proefcliënt). Ik wilde weten hoeveel invloed een overleden dierbare nog had en ik wilde weten waar mijn onzekerheid vandaan kwam en hoe dit op te lossen. Ervaring: Jessica heeft me een paar oefeningen gegeven die ik nog steeds dagelijks toe pas dus daar ben ik heel blij mee: het besef dat je jezelf kunt beschermen door die oefeningen te doen geven mij een stuk beter gevoel en een betere dag. Verder heb ik door het aanraken van mijn onderbewustzijn een beter inzicht gekregen waarom ik sommige keuzes maak in dit leven. Dus verhelderende sessies, waarbij ik me welkom voelde in een heerlijke ruimte met zalige thee. Dank je wel daarvoor.

Rita (proefcliënt). Ik voel me onzeker en niet op mijn gemak in grote groepen en vindt het lastig om contact te maken. Ervaring: Jesscia heeft de blokkade op ‘mijn angst om zichtbaar’ opgepakt en het gevoel wat daar uitvoorkomt is mooi en ik ben er ook van overtuigd dat het een volgende keer beter gaat. Het voelt veel beter/fijner, ik voel me een stuk zelfverzekerder en neem zelf initiatieven tot gesprekken. Super blij met mijn healing sessie bij Jessica en ik kan het iedereen aanraden om eens goed bij jezelf te raden te gaan of er dingen/gevoelens zijn die je blokkeren om iets te doen. Dus ik ben je bijzonder dankbaar Jessica voor deze drie sessies.

Georgette (proefcliënt). Last van Burn-out, slecht slapen, weinig energie. Ervaring: Fijne energie, geduldig, fijne ruimte. Ik heb bewustwording ervaren nadat we de een oefening op de mat hadden gedaan. Mijn onderbewuste gaf antwoorden en dat gaf mij inzicht. Verder heb ik geleerd hoe ik rust voor mij zelf kan pakken.

Anneke, 54 jaar. Ervaring (enkelvoudige hulpvraag): Naar aanleiding van een oproep op FB heb ik een mooie energetische sessie mogen ontvangen. Ik heb op haar oproep gereageerd omdat ik chronisch vermoeid ben. Ik werd uiterst warm ontvangen in een sfeervolle ruimte en Jessica gaf uitleg hoe ze te werk gaat. We hebben aan de hand van vragen, waarop mijn onderbewuste antwoord heeft gegeven, enkele blokkades opgeruimd. Heel bijzonder. Na afloop van de sessie voelde ik me een stuk ontspannener en opgeruimd. Ik kreeg van Jessica een gedetailleerd verslag zodat ik het nog eens kan lezen. Een ware aanrader!

Ervaringen met Access Bars

Kees, 50+. Hulpvraag: ‘stress’. Ervaring: Ik heb de Access Bars sessie als heel plezierig ervaren en ik was ook ontzettend ontspannen geworden tijdens deze sessie. De olie die ik aanvullend heb ontvangen is daar een mooi en goed product bij om rustig te kunnen worden. Dank je wel voor zover je mij hebt geholpen en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Carina, 56 jaar. Hulpvraag: onrustig, moe. Ervaring: De Access Bars behandeling is me goed bevallen en ik had tijdens de behandeling al mooie ervaringen. De behandeling zelf voelde als een lange meditatiesessie, wat ik erg lekker vond en die hele dag had ik een heerlijk “opgeruimd” hoofd. Ook de volgende dag had ik nog een rustig gevoel. Ik zou dit wel weer willen als mijn hoofd erg vol zit en/of ik erg gestrest ben. Terugkijkend op het stressvolle afgelopen jaar had een Acces Bars behandeling mij op dat moment heel goed kunnen helpen. Dus mocht ik weer een vol hoofd hebben dan zoek ik je zeker op.

Ervaringen met combinatie van Holistische coaching en Access Bars

Ilona, 39 jaar. Hulpvraag: minder stress ervaren en minder zorgen te maken, zodat psychische en lichamelijke klachten afnemen. Met verkrijgen van inzichten die daarbij zouden helpen. Ervaring: Ik heb met Jessica ademhalingsoefeningen gedaan om goed tot mijn eigen kern te komen. We hebben veel gepraat over onze persoonlijke ervaringen waardoor ik veel geleerd heb en inderdaad tot bepaalde inzichten gekomen ben. Ook heb ik geleerd hoe ik die inzichten kan toepassen in mijn leven en vooral hoe ze niet te vergeten. Dit heeft alles te maken met je eigen gedrag, uiteindelijk is alles een keuze. Ik heb dit gecombineerd met Access Bars sessies: dit was een bijzondere ervaring en heeft veel emoties losgemaakt, wat nodig was om te helen.
Ik heb de sessies als prettig ervaren. Jessica heeft me laten inzien dat iedereen het waard is om deze tijd (van de sessies, oefeningen, etc.) voor jezelf te nemen en vooral dit te blijven doen.

Ervaringen met Healing

Judith, 40+ jaar. Hulpvraag: ‘hooikoorts’. Ervaring: Ik heb jarenlang last gehad van hooikoorts. Na 1 sessie bij Jessica heb ik afgelopen zomer geen last meer van hooikoorts gehad, wat een verademing! Ze heeft een fijne, rustgevende praktijkruimte. Ze legt goed uit wat ze gaat doen, ze is een heel fijn persoon waar ik mij bij op m’n gemak voelde.

Lidia, 53 jaar. Hulpvraag: Verbinding maken met mijn ‘nieuwe’ lijf (na overgewicht). Ervaring: Jessica heeft mij geholpen in een herstelfase. Ze heeft veel kennis van zaken en gebruikte verschillende disciplines en technieken. Ik vind Jessica zeer liefdevol en ze kan alles ook heel goed uitleggen, praktisch maken.

Vrouw, 43 jaar. Hulpvraag: Vermindering/verdwijnen van fysieke klachten. Ervaring: Ik ben een aantal keer bij Jessica geweest tijdens een stressvolle periode in mijn leven. Vanuit haar sfeervolle praktijkruimte gaat ze zeer zorgvuldig te werk. Ze is doortastend en straalt rust en betrokkenheid uit. Ik ben altijd met plezier naar haar toe gegaan in de wetenschap dat ik me na afloop van sessie beter zou voelen. Door middel van energetisch coachen heeft Jessica me zowel op afstand als in haar praktijk in contact kunnen brengen met de diepere laag onder mijn fysieke klachten. Door bewust te worden van de boodschap die mijn lichaam me wilde vertellen, ontstond er rust en ontspanning evenals inzicht.

John, 53 jaar. Hulpvraag: Voel me niet goed na eten van gerecht waar smaakversterker E621 in zat. Ervaring: Nog bedankt Jessica, van twee weken geleden ik had ontzettend last van pijn op mijn borst, ik heb je gevraagd mij hierin op afstand te ondersteunen met je energie, binnen vijf minuten was de pijn gehalveerd en daarna helemaal weg. Nogmaals bedankt voor je steun.

Carolien, 34 jaar. Hulpvraag: Buikpijn in bepaalde situaties met als gevolg diarree. Ervaring: Al na de eerste sessie merkte ik resultaat en na drie sessies waren mijn klachten over. Ongelooflijk! Als ik dit eerder had geweten en gedaan, had dat mij jaren ellende gescheeld. Ik voelde mij serieus genomen en ik ben zeer goed geholpen. Er was veel begrip en ik voelde mij veilig.

Ervaringen met Divinatie coaching (Tarot)

Sandra, 43 jaar. Ervaring: Het was mijn eerste ervaring met Tarotkaartleggen. Ik vond Jessica erg lief, verstandig en rustig. Erg bijzonder ook dat je kaarten pakt die je op dat moment nodig hebt en je hele goede aanwijzingen en inzichten geven. Inzichten waar je wat mee kunt. Als afsluiting, in haar mooie ruimte, een heerlijke meditatie waarbij haar fijne stem erg prettig is.  Vervolg (1 jaar later): Het is echt een zaadje geweest. Ik weet nu waar ik sta en voor wil gaan. Ik denk toch echt dat dit daar een serieuze bijdrage in heeft gehad. Jessica, nogmaals bedankt en ik hoop dat je veel mensen mag helpen.

Ervaringen met Divinatie coaching (Transformatie)

Bart, 50 jaar. Hulpvraag: Hoe krijg ik meer tijd voor mijzelf? Ervaring: Gedurende de periode van een maand, waar we het spel hebben gespeeld op de verschillende niveaus, heeft Jessica het gevoel weten mee te geven hoe ik door dingen los te laten meer tijd voor mijzelf kan creëren. Door de verschillende niveaus te doorlopen voelde ik ook dat ik het in kleine stapjes kan bereiken door te leren loslaten en ook om meer integriteit in mijzelf terug te vinden. Hierdoor creëer ik meer ruimte voor mijzelf.

Judith, 39 jaar. Hulpvraag: Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen? Ervaring: Bijzonder en mooi om te merken dat de kaartjes die ik trek echt betrekking hadden op mezelf en mijn hulpvraag. Mooie inzichten gekregen waar ik mee aan de slag kon. Jessica straalt zoveel rust uit dat ik me compleet op mijn gemak voelde tijdens het spel en me zo kon verdiepen in alles wat het spel mij te bieden had.

Wanda, 43 jaar. Transformatiespel (verkorte versie). Hulpvraag: Wat heb ik nodig om volledig te herstellen? Ervaring: Het transformatiespel is een speelse manier om te kijken naar je vraag. Het blijft wonderlijk hoe raak de antwoorden waren die ik door het spel kreeg. Het heeft me bevestigd dat ik de juiste keuze had gemaakt en alles in me heb om volledig te herstellen.

Ervaringen met Divinatie coaching (Numerologie / Kleurologie)

Lia, 30 jaar. Ervaring: Het was heel interessant om te lezen over de betekenis van kleuren, de invloeden van kleur op je situatie én dat het dan ook nog eens (grotendeels) klopt. Het is opnieuw een bevestiging dat ik toch aan de slag mag gaan met datgene wat me remt. Dank je wel!

Ervaringen met traject Gezond leven

Alice, 56 jaar. Hulpvraag: loslaten (minder betrokken zijn), minder snoepen, afvallen en beter slapen. Ervaring: ik vind dat ik goed ben gecoacht in een prettige praktijk ruimte. Ik slaap beter en heb veel geleerd, vooral anders (gezonder) eten en drinken. Jessica is een prettig en enthousiast persoon en staat open voor suggesties.

Ervaringen met Intuïtief tekenen & Teken-coachen

Ervaring Intuïtief tekenen: Mijn jongste dochter (9) houdt erg van de vrije ingeving en mijn oudste (12) meer van het precieze. Leuk dat beide elementen aan bod komen. Mijn dochters zijn erg enthousiast. – Margriet (de moeder)