ERVARINGEN

Er wordt mij weleens gevraagd: “ik weet dat je een eigen praktijk hebt, maar wat doe je nu precies?”.
Tsja, wat doe ik nu precies… ik vind het lastig om dat te omschrijven. Maar kort gezegd: ‘ik zorg ervoor dat mensen lekkerder in hun vel komen te zitten’. Dat is misschien wat vaag en dat klinkt vast ook heel breed, maar dat is wel wat ik doe. Omdat mijn kennis heel breed is -van reguliere en holistische coaching, en van gezonde leefstijl tot healing- maakt het op zich niet veel uit wat jouw klacht of hulpvraag is. We gaan aan de slag met dat wat jij op dit moment nodig hebt en ik zet datgene in waarvan ik denk dat dat er het beste bij aansluit. Voel je welkom!
Liefs Jessica

Ervaringen met Holistische coaching & counseling

Abigail, 30 jaar. Hulpvraag: Ik kwam bij Jessica terecht omdat ik op zoek was naar een coach die mij kon helpen/begeleiden om meer te voelen, voelen dat ik het waard ben, dat ik genoeg ben en mij zelfverzekerder voelen. Ervaring: Haar holistische aanpak sprak mij erg aan omdat lichaam en geest als een geheel gezien worden, hier geloof ik in. Naast ontspanningsoefeningen hebben we gewerkt aan een aantal ervaringen die nog heling nodig hadden, iets wat ik helemaal niet verwacht had, maar mij zoveel opklaring en rust hebben gegeven! Ik heb de sessies met Jessica als heel prettig ervaren, ik voelde me welkom en gehoord, en ik vind het heel fijn dat je ook zelf gestimuleerd wordt om aan je doelen te werken. Jessica loopt als het ware op de zijlijn een stukje met je mee en zorgt er echt voor dat je weer lekker in je vel komt te zitten! Ik heb veel meer zelfvertrouwen, sta steviger in m’n schoenen en ik kan mijn eigen weer pad weer vervolgen!

Helen, 53 jaar. Hulpvraag: Help, ik voel me onzeker. Ervaring: Jessica en ik zijn aan de slag gegaan met situaties waarin de onzekerheid naar boven komt. Via interessante handvatten krijgen de problemen heldere vormen en worden ze via andere handvatten bij de horens gevat. Jessica is een coach. Je doet veel zelf. Je gaat zelf over gebeurtenissen nadenken via de coaching van Jessica. Ze doet dat helder, holistisch zoals dat heet zonder dat het zweverig is. Voor mij was het een heel nieuwe ervaring met deze manier van coachen. Ik ben blij, ik ben enorm geholpen. Dank je wel Jessica.

Marloes, 41 jaar. Ik ben in contact gekomen met Jessica en was nieuwsgierig naar de tarot kaarten, uiteindelijk hebben we andere sessies gedaan: Ze heeft me geholpen inzicht te krijgen met mijn kritische ik en om bij situaties die ik heel persoonlijk aantrek hier denkbeeldig afstand te creëren. Ik ben me bewust geworden: door deze tactiek voel ik het niet meer in mijn buik, kan ik er van een afstand naar kijken en trek ik het me niet persoonlijk aan. Jessica geeft de tools om je verder te ontwikkelen in je eigen ik. Wat ik ook fijn vind is de meditatie vooraf.

Ervaringen met Access Bars

Kees, 50+. Hulpvraag: ‘stress’. Ervaring: Ik heb de Access Bars sessie als heel plezierig ervaren en ik was ook ontzettend ontspannen geworden tijdens deze sessie. De olie die ik aanvullend heb ontvangen is daar een mooi en goed product bij om rustig te kunnen worden. Dank je wel voor zover je mij hebt geholpen en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Carina, 56. Hulpvraag: onrustig, moe. Ervaring: De Access Bars behandeling is me goed bevallen en ik had tijdens de behandeling al mooie ervaringen. De behandeling zelf voelde als een lange meditatiesessie, wat ik erg lekker vond en die hele dag had ik een heerlijk “opgeruimd” hoofd. Ook de volgende dag had ik nog een rustig gevoel. Ik zou dit wel weer willen als mijn hoofd erg vol zit en/of ik erg gestrest ben. Terugkijkend op het stressvolle afgelopen jaar had een Acces Bars behandeling mij op dat moment heel goed kunnen helpen. Dus mocht ik weer een vol hoofd hebben dan zoek ik je zeker op.

Ervaringen met combinatie van Holistische coaching en Access Bars

Ilona, 39. Hulpvraag: minder stress ervaren en minder zorgen te maken, zodat psychische en lichamelijke klachten afnemen. Met verkrijgen van inzichten die daarbij zouden helpen. Ervaring: Ik heb met Jessica ademhalingsoefeningen gedaan om goed tot mijn eigen kern te komen. We hebben veel gepraat over onze persoonlijke ervaringen waardoor ik veel geleerd heb en inderdaad tot bepaalde inzichten gekomen ben. Ook heb ik geleerd hoe ik die inzichten kan toepassen in mijn leven en vooral hoe ze niet te vergeten. Dit heeft alles te maken met je eigen gedrag, uiteindelijk is alles een keuze. Ik heb dit gecombineerd met Access Bars sessies: dit was een bijzondere ervaring en heeft veel emoties losgemaakt, wat nodig was om te helen.
Ik heb de sessies als prettig ervaren. Jessica heeft me laten inzien dat iedereen het waard is om deze tijd (van de sessies, oefeningen, etc.) voor jezelf te nemen en vooral dit te blijven doen.

Ervaringen met Healing

Judith, 40+. Hulpvraag: ‘hooikoorts’. Ervaring: Ik heb jarenlang last gehad van hooikoorts. Na 1 sessie bij Jessica heb ik afgelopen zomer geen last meer van hooikoorts gehad, wat een verademing! Ze heeft een fijne, rustgevende praktijkruimte. Ze legt goed uit wat ze gaat doen, ze is een heel fijn persoon waar ik mij bij op m’n gemak voelde.

Lidia, 53 jaar. Hulpvraag: Verbinding maken met mijn ‘nieuwe’ lijf (na overgewicht). Ervaring: Jessica heeft mij geholpen in een herstelfase. Ze heeft veel kennis van zaken en gebruikte verschillende disciplines en technieken. Ik vind Jessica zeer liefdevol en ze kan alles ook heel goed uitleggen, praktisch maken.

Vrouw, 43 jaar. Hulpvraag: Vermindering/verdwijnen van fysieke klachten. Ervaring: Ik ben een aantal keer bij Jessica geweest tijdens een stressvolle periode in mijn leven. Vanuit haar sfeervolle praktijkruimte gaat ze zeer zorgvuldig te werk. Ze is doortastend en straalt rust en betrokkenheid uit. Ik ben altijd met plezier naar haar toe gegaan in de wetenschap dat ik me na afloop van sessie beter zou voelen. Door middel van energetisch coachen heeft Jessica me zowel op afstand als in haar praktijk in contact kunnen brengen met de diepere laag onder mijn fysieke klachten. Door bewust te worden van de boodschap die mijn lichaam me wilde vertellen, ontstond er rust en ontspanning evenals inzicht.

John, 53 jaar. Hulpvraag: Voel me niet goed na eten van gerecht waar smaakversterker E621 in zat. Ervaring: Nog bedankt Jessica, van twee weken geleden ik had ontzettend last van pijn op mijn borst, ik heb je gevraagd mij hierin op afstand te ondersteunen met je energie, binnen vijf minuten was de pijn gehalveerd en daarna helemaal weg. Nogmaals bedankt voor je steun.

Carolien, 34 jaar. Hulpvraag: Buikpijn in bepaalde situaties met als gevolg diarree. Ervaring: Al na de eerste sessie merkte ik resultaat en na drie sessies waren mijn klachten over. Ongelooflijk! Als ik dit eerder had geweten en gedaan, had dat mij jaren ellende gescheeld. Ik voelde mij serieus genomen en ik ben zeer goed geholpen. Er was veel begrip en ik voelde mij veilig.

Ervaringen met Divinatie coaching (Tarot)

Sandra, 43 jaar. Ervaring: Het was mijn eerste ervaring met Tarotkaartleggen. Ik vond Jessica erg lief, verstandig en rustig. Erg bijzonder ook dat je kaarten pakt die je op dat moment nodig hebt en je hele goede aanwijzingen en inzichten geven. Inzichten waar je wat mee kunt. Als afsluiting, in haar mooie ruimte, een heerlijke meditatie waarbij haar fijne stem erg prettig is.  Vervolg (1 jaar later): Het is echt een zaadje geweest. Ik weet nu waar ik sta en voor wil gaan. Ik denk toch echt dat dit daar een serieuze bijdrage in heeft gehad. Jessica, nogmaals bedankt en ik hoop dat je veel mensen mag helpen.

Ervaringen met Divinatie coaching (Transformatie)

Bart, 50 jaar. Hulpvraag: Hoe krijg ik meer tijd voor mijzelf? Ervaring: Gedurende de periode van een maand, waar we het spel hebben gespeeld op de verschillende niveaus, heeft Jessica het gevoel weten mee te geven hoe ik door dingen los te laten meer tijd voor mijzelf kan creëren. Door de verschillende niveaus te doorlopen voelde ik ook dat ik het in kleine stapjes kan bereiken door te leren loslaten en ook om meer integriteit in mijzelf terug te vinden. Hierdoor creëer ik meer ruimte voor mijzelf.

Judith, 39 jaar. Hulpvraag: Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen? Ervaring: Bijzonder en mooi om te merken dat de kaartjes die ik trek echt betrekking hadden op mezelf en mijn hulpvraag. Mooie inzichten gekregen waar ik mee aan de slag kon. Jessica straalt zoveel rust uit dat ik me compleet op mijn gemak voelde tijdens het spel en me zo kon verdiepen in alles wat het spel mij te bieden had.

Wanda, 43 jaar. Transformatiespel (verkorte versie). Hulpvraag: Wat heb ik nodig om volledig te herstellen? Ervaring: Het transformatiespel is een speelse manier om te kijken naar je vraag. Het blijft wonderlijk hoe raak de antwoorden waren die ik door het spel kreeg. Het heeft me bevestigd dat ik de juiste keuze had gemaakt en alles in me heb om volledig te herstellen.

Ervaringen met Divinatie coaching (Numerologie / Kleurologie)

Lia, 30 jaar. Ervaring: Het was heel interessant om te lezen over de betekenis van kleuren, de invloeden van kleur op je situatie én dat het dan ook nog eens (grotendeels) klopt. Het is opnieuw een bevestiging dat ik toch aan de slag mag gaan met datgene wat me remt. Dank je wel!

Ervaringen met traject Gezond leven

Alice, 56 jaar. Hulpvraag: loslaten (minder betrokken zijn), minder snoepen, afvallen en beter slapen. Ervaring: ik vind dat ik goed ben gecoacht in een prettige praktijk ruimte. Ik slaap beter en heb veel geleerd, vooral anders (gezonder) eten en drinken. Jessica is een prettig en enthousiast persoon en staat open voor suggesties.

Ervaringen met Intuïtief tekenen & Teken-coachen

Ervaring Intuïtief tekenen: Mijn jongste dochter (9) houdt erg van de vrije ingeving en mijn oudste (12) meer van het precieze. Leuk dat beide elementen aan bod komen. Mijn dochters zijn erg enthousiast. – Margriet (de moeder)