Holistisch leefstijlcoach Alkmaar

Lukt het maar niet om gezonder te leven? Of heb je het gevoel dat jouw leven niet zinvol is?

Je kunt de stap zetten naar wat je anders wilt wanneer je je bewust bent van de huidige situatie, gedachten, overtuigingen, belemmeringen, blokkades en gedrag. Je weet dan namelijk wat je nodig hebt om daar te komen. Vanuit mijn praktijk Je Pure Zelf in Alkmaar sta ik als Holistisch leefstijlcoach voor je klaar. Deze vorm van coaching en counselings-therapie helpt jou met een vitaal en zinvol leven. Het is geschikt voor vele vormen van vragen en klachten, zoals vitaliteit, psychische klachten, loopbaanvragen, relatieproblematiek en algemene spanningen.

Ik luister naar jouw unieke levensverhaal en verhelder jouw ervaringen door de juiste vragen te stellen, zodat de kern van het probleem blootgelegd wordt. We gaan opzoek naar wat jij wilt, jouw (re)acties, waar jij van opbloeit en wat jou kracht geeft. Je wordt bewuster van je gedachten en handelingen en leert jezelf beter kennen. Als je weet wat je belangrijk vindt, is het makkelijker om daarvoor te kiezen of een voornemen vol te houden.

 

Gediplomeerd holistisch leefstijlcoach

Holistsich leefstijlcoach

Mijn naam is Jessica van Vulpen en als gediplomeerd Holistisch leefstijlcoach begeleid ik jou in jouw proces om oude patronen los te laten, nieuwe paden te ontdekken en het beste uit jezelf te halen. Alles wat je nodig hebt ligt al in jou besloten, daar ben ik van overtuigd. Je hebt alleen wat hulp nodig om dat zelf te kunnen ontdekken.

Bij Je Pure Zelf kun je terecht voor holistische coaching en counseling, verschillende Workshops of online met een Mindful Analysis traject. Hierdoor kom je meer in je eigen kracht te staan doordat je meer in verbinding komt met jezelf. Zo kun je meer handelen vanuit je gevoel, begrijpen waarom je doet wat je doet en je merkt dat je je dan als vanzelf weer fit, vitaal en energiek gaat voelen.

 

Neem contact op

 

Wat is Holistische coaching

Holistisch betekent “allesomvattend”. Als ervaren holistisch coach en counselor in Alkmaar besteed ik aandacht aan zowel jouw fysieke als mentale gesteldheid, het emotionele en het energetische deel. Hierbij voorzie ik jou van de handvatten die je nodig hebt om weer lekker in je vel te zitten, te kunnen ontspannen en genieten. Ik help je dus als je graag weer gezond, vitaal en gelukkig wilt leven. De holistische visie zorgt ervoor dat je in verbinding met jezelf komt te staan, waardoor je meer in je eigen kracht kunt staan. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen.

Vitaliteit dankzij holistisch coaching

Vitaliteit is ook van belang om positiever in het leven te staan. Een vitaal leven bestaat uit niet alleen uit optimale voeding, voldoende beweging en regelmatig ontspannen. Maar ook uit positief denken, ondersteunende relaties ervaren en het gevoel hebben een zinvol leven te leiden. Holistische coaching biedt je een vitaler leven met meer balans, rust, ontspanning, zelfvertrouwen en zelfkennis.

 

Wanneer holistische coaching

Mensen die mijn hulp inschakelen doen dat vaak voor meer zelfvertrouwen, het loslaten van emoties of pijn, het maken van een keuze, de wens tot een gezonde(re) leefstijl of voor verlichting van een lichamelijke klacht. Tijdens de coaching leer je om bewuste keuzes te maken, waardoor je weer de leiding neemt over het leven dat je leeft.

Zelf genezend vermogen

Als Holistisch leefstijlcoach ga ik uit van jouw zelfgenezend vermogen. Ik luister naar jouw verhaal en stel vragen, zodat de ervaringen kunnen worden verwerkt en er ruimte ontstaat voor inzichten en oplossingen. Tijdens dit proces leer jij jezelf beter kennen en kom je in contact met de diepere lagen van jezelf. Heling vindt plaats en je neemt de controle weer terug over je eigen leven.

Uiteraard sta jij altijd centraal. Ik luister naar jouw verhaal en stel vragen, zodat ervaringen kunnen worden verwerkt en er ruimte ontstaat voor inzichten en oplossingen. Hierdoor maak je contact met jouw diepere lagen en ben je in staat jezelf te helen.

 

Je vitale Pure Zelf

Voor iedereen betekent ‘jezelf goed en vitaal voelen’ iets anders. Neem contact met mij op en ontdek waar jij je goed bij voelt. Gun het jezelf om tijd en energie te steken in je eigen proces en wordt de meest vitale versie van jezelf.

 

Neem contact op

 

JePureZelf overzicht Diensten