NIEUWSBRIEF

Ik wil met mijn nieuwsbrieven van Je Pure Zelf jou graag informeren. Je leest in mijn nieuwsbrieven over onderwerpen met betrekking tot een gezonde leefstijl én de laatste ontwikkelingen en activiteiten binnen mijn praktijk.

Ik wens je veel leesplezier ! Liefs Jessica

Nieuwsbrieven lezen

In mijn nieuwsbrieven kun je onder andere lezen over de volgende onderwerpen: Meditatie, de Heilzame werking van etherische oliën, Mindful Analysis, Tarot coaching, Quantum-touch Allergy, Het belang van slapen, Kleurologie, Gezonde voeding, de Geneeskracht van kruiden en Gewoon jezelf zijn – zo doe je dat.
Alle gepubliceerde nieuwsbrieven kun je hier 
teruglezen. 

 

 

Nieuwsbrief ontvangen

Ga voor een vitaal leven, blijf op de hoogte, laat je informeren,
zit lekker in je vel en wees Je Pure Zelf.
Lees mijn nieuwsbrieven om je kennis te vergroten en ter
ondersteuning van en naar een gezonde leefstijl.

Schrijf je in !
Vul je naam + email adres in en klik op [Abonneren].
Je ontvangt dan ook het gratis E-book ‘In 3 stappen naar Je Pure Zelf’.

Loading


Je zit nergens aan vast: als je dat wilt kun je je op ieder moment ook weer uitschrijven.

(NB. De nieuwsbrieven zijn puur bedoelt om jou te informeren, het is dus geen medisch advies ♥)