-Over Jessica

Mijn naam is Jessica van Vulpen – van Keulen en ik ben gediplomeerd holistisch coach.

Ik ben geboren in een klein dorpje in de kop van Noord-Holland. Na mijn HBO opleiding aan de Hogeschool van Alkmaar ben ik gaan werken in een laboratorium in Amsterdam. Dit combineer ik nu part-time met mijn praktijk in Coaching, Healing en Leefstijl. Ook begeleid ik als vrijwilliger een jongere via Stichting Z11-jongerencoaching.

Ik coach met de intentie dat iedereen een innerlijke kracht bezit, die ingezet kan worden om in verbinding te zijn met zichzelf en zodoende optimaal te leven. Holistische coaching draagt er aan bij dat je in staat zult zijn om te leven vanuit je essentie. Je jouw eigen innerlijke kracht kunt herkennen, erkennen en kunt inzetten om meer in balans te leven.

We hebben tijd nodig om te dromen, tijd om te herinneren en tijd om het oneindige te bereiken. Tijd om te zijn.

Holistische coaching

Holistisch betekent “alles omvattend”. De holistische coaching is afgestemd op jouw in al zijn heelheid: jouw lichaam, gedachten, gevoelens en energie. 

Als holistisch coach luister ik naar jouw (hulp)vraag en wens. Ons gesprek en mijn intuïtie helpen mee in de keuze van het voor jou meest geschikte traject. Je kunt bij mij terecht voor coaching, healing en leefstijl.

Ik heb zelf ervaren hoe fijn het is om weer in verbinding te zijn met mijzelf: het ervaren van mijn eigen (innerlijke) kracht en te kunnen en mogen handelen vanuit mijn intuïtie, hoofd en hart. Een krachtige combinatie. Ik wens dat iedereen toe.

Gun het jezelf en kom tot de beste versie van jezelf: Je Pure Zelf!

Ik ondersteun je graag in jouw proces, liefs Jessica.

Neem contact op

 

De weg die ik ben gegaan om te komen waar ik nu ben, is onder andere gegaan via Meditatie, Reiki, Voetreflex massage, Oneness, Tarot, het Enneagram en Tekenen als therapie. Met als bewuste basis vervolgens een opleiding tot Holistisch coach om mij van daaruit weer verder te verdiepen.

In juli 2017 heb ik de tweejarige HBO opleiding Holistisch Coachen afgerond, waardoor het voor mij mogelijk werd om al mijn opgedane kennis, kracht en vaardigheden te bundelen en in te zetten als coach om mensen op hun levenspad te begeleiden. Om breder inzetbaar te zijn heb ik vervolgens in 2020 de HBO opleiding tot Online Mindful Analysis coach afgerond. Voor verdieping in Healing en Gezond Leven heb ik in 2021 een Access Bars Class gevolgd en daarvoor een cursus Quantum-Touch (2017), Quantum-Allergy (2018), Kruidenleer (2019) en Klassieke Chinese Filosofie (2019) gevolgd*.

 

* Greep uit de door mij gevolgde opleidingen, trainingen en cursussen:

 • Academie voor Holistisch coachen, Amersfoort/Bilthoven (HBO opleiding, 2 jaar)
 • Online coaching – Mindful Analysis (CIVAS, HBO opleiding, 10 mnd – Accreditatie KTNO-BATC-VVET –)
 • Innerlijk Kind (Instituut voor Empathie: workshop, 1 dag – Accreditatie KTNO-VIV-VBAG -)
 • Access Bars Class – Access Bars practitioner (Access Consciousness® bij praktijk Innerlijke Kracht, 1 dag)
 • QTouch Allergy (Quantum-Touch Nederland: 2 daagse cursus)
 • QTouch Level I (Quantum-Touch Nederland: 2 daagse cursus)
 • Natuurgeneeskunde: Klassieke Chinese Filosofie (J.Vermeeren: 2 daagse cursus – Accreditatie NWP -)
 • Natuurgeneeskunde: Thuis genezen met Kruiden (J.Vermeeren: 2 daagse cursus)
 • Enneagram (JWvdWetering: workshop, 1 week)
 • Tarot (Zevenster: cursus Grote en Kleine Arcana)
 • Tekenen als therapie (De Toverboom: opleiding, 2 jaar)
 • Reiki I en Reiki II
 • Voetreflex massage (ATS: cursus, 1 jaar)