-Over Jessica

Mijn naam is Jessica van Vulpen – van Keulen en ik ben gediplomeerd holistisch coach.

Ik ben geboren in een klein dorpje in de kop van Noord-Holland. Na mijn HBO opleiding aan de Hogeschool van Alkmaar ben ik gaan werken in een laboratorium in Amsterdam. Dit combineer ik nu part-time met mijn praktijk in Coaching, Healing en Leefstijl. Ook begeleid ik als vrijwilliger een jongere via Stichting Z11-jongerencoaching.

Ik coach met de intentie dat iedereen een innerlijke kracht bezit, die ingezet kan worden om in verbinding te zijn met zichzelf en zodoende optimaal te leven. Holistische coaching draagt er aan bij dat je in staat zult zijn om te leven vanuit je essentie. Je jouw eigen innerlijke kracht kunt herkennen, erkennen en kunt inzetten om meer in balans te leven.

Er wordt mij weleens gevraagd: “ik weet dat je een eigen praktijk hebt, maar wat doe je nu precies?”.
Tsja, wat doe ik nu ‘precies’… kort gezegd: Ik zorg ervoor dat mensen lekkerder in hun vel komen te zitten. Dat is misschien wat vaag en dat klinkt vast ook heel breed, maar dat is wel wat ik doe. Omdat mijn kennis heel breed is -van reguliere en holistische coaching, en van gezonde leefstijl tot healing- maakt het niet veel uit wat jouw klacht of hulpvraag is. We gaan aan de slag met dat wat jij op dat moment nodig hebt en ik zet datgene in waarvan ik denk dat dat er het beste bij aansluit. Voel je welkom!

 

We hebben tijd nodig om te dromen, tijd om te herinneren en tijd om het oneindige te bereiken: tijd om te zijn.

 

Holistische coaching

Holistisch betekent “alles omvattend”. De holistische coaching is afgestemd op jouw in al zijn heelheid: jouw lichaam, gedachten, gevoelens en energie. 

Als holistisch coach luister ik naar jouw (hulp)vraag en wens. Ons gesprek en mijn intuïtie helpen mee in de keuze van het voor jou meest geschikte traject. Je kunt bij mij terecht voor coaching, healing en leefstijl.

Ik heb zelf ervaren hoe fijn het is om weer in verbinding te zijn met mijzelf: het ervaren van mijn eigen (innerlijke) kracht en te kunnen en mogen handelen vanuit mijn intuïtie, hoofd en hart. Een krachtige combinatie. Ik wens dat iedereen toe.

Gun het jezelf en kom tot de beste versie van jezelf: Je Pure Zelf!

 

Je mag het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.
Ik ondersteun je graag in jouw proces, l
iefs Jessica.

Neem contact op

 

Opleidingen en Trainingen

De weg die ik ben gegaan om te komen waar ik nu ben begon met Meditatie, Reiki, Voetreflex massage, Oneness, Tarot, het Enneagram en Tekenen als therapie. Om vervolgens bewust te kiezen voor een Coachopleiding en om mij van daaruit weer verder te verdiepen.

In juli 2017 heb ik de tweejarige HBO opleiding Holistisch Coachen afgerond, waardoor het voor mij mogelijk werd om al mijn opgedane kennis, kracht en vaardigheden te bundelen en in te zetten om als coach mensen op hun levenspad te begeleiden.

Om breder inzetbaar te zijn heb ik vervolgens in 2020 de HBO opleiding tot Online Mindful-Analysis coach afgerond en in 2021 mijzelf gespecialiseerd in coaching bij HSP.

Voor verdere verdieping in Healing en Gezond Leven heb ik in 2021 een Access Bars Class gevolgd en mij in 2020/2021 verdiept in Energie, Intuïtie en Chakra’s.
Hieraan voorafgaand
heb ik nog een aantal een trainingen/cursussen gevolgd, zoals: Quantum-Touch (2017), Quantum-Allergy (2018), Kruidenleer (2019) en Klassieke Chinese Filosofie (2019).

 

Greep uit de door mij gevolgde opleidingen, trainingen en cursussen:

 • Holistisch Leefstijlcoach (Academie voor Holistisch coachen, Amersfoort/Bilthoven: HBO opleiding, 2 jaar)
 • Online coaching – Mindful Analysis (CIVAS: HBO opleiding, 10 mnd)
 • Coaching bij Hoogsensitiviteit (CIVAS: MBO opleiding, 4 mnd)
 • Energie, Intuïtie en Chakra’s (Intrinsik / The Life School: meerdere workshops/dagen)
 • Innerlijk Kind (Instituut voor Empathie: workshop, 1 dag)
 • Access Bars Class – Access Bars practitioner (Access Consciousness bij praktijk Innerlijke Kracht: 1 dag)
 • QTouch Allergy (Quantum-Touch Nederland: 2 daagse cursus)
 • QTouch Level I (Quantum-Touch Nederland: 2 daagse cursus)
 • Natuurgeneeskunde: Klassieke Chinese Filosofie (J.Vermeeren: 2 daagse cursus)
 • Natuurgeneeskunde: Thuis genezen met Kruiden (J.Vermeeren: 2 daagse cursus)
 • Enneagram (JWvdWetering: workshop, 1 week)
 • Tarot (Zevenster: cursus Grote en Kleine Arcana)
 • Tekenen als therapie (De Toverboom: opleiding, 2 jaar)
 • Reiki I en Reiki II
 • Voetreflex massage (ATS: cursus, 1 jaar)