-Mindful Analysis (online coachtraject)

Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

De bewezen methode Mindful Analysis is een online coachtraject, die heel geschikt is bij veranderingsprocessen en zingevingsvraagstukken. Wanneer je zorgen, stress of spanningen hebt en op korte termijn met iemand wilt praten.

Ervaar je een belemmering of blokkade en ben je opzoek naar ondersteuning voor meer inzicht en zingeving, maar wil je dat liever doen vanuit je eigen huis? Dat kan bij mij, bij praktijk Je Pure Zelf, met de online coach vorm Mindful Analysis.

Ik ben gediplomeerd Holistisch coach en Mindful Analyst, voel je welkom.

 

Mindful Analysis

Mindful Analysis is een beproefde schrijfmethode die eenvoudig verloopt via e-mail. Het dagelijks schrijven van e-mails op mijn vragen over wat jou bezig houdt, zorgt voor inzichten, helderheid, rust en de juiste antwoorden en oplossingen. Deze vorm van coaching is geschikt voor vele vormen van vragen en klachten, zoals psychische klachten, loopbaanvragen, relatieproblematiek en algemene spanningen.

Iedere klacht heeft een eigen oorzaak en jij hebt zelf, vaak onbewust, het antwoord voor de oplossing. Mindful Analysis is een nieuwe en baanbrekende vorm van zingevings-coaching, die gewoon plaats kan vinden op iedere gewenste locatie en tijdstip. Een traject zonder reistijd en zonder afleiding. Geheel waar en wanneer jij dat wilt. Deze snelle en effectieve vorm van online coaching duurt ongeveer één werkweek en als je wilt kun je vandaag al met je MA-traject beginnen.

 

Voordelen van een Mindful Analysis traject:

 • Voor vele vormen van vragen en klachten
 • Laagdrempelig
 • Waar en wanneer jij wilt
 • Geen reistijd, geen reiskosten
 • Veilig
 • Snel, efficiënt, effectief
 • Beproefde methodiek voor online coaching

 

Online coaching in een Mindful jasje

Mindful Analysis een vorm van schrijftherapie en -coaching, via de email. Een methodiek voor online coaching via een kortdurend schrijftraject, waarbij je door de juiste vragen begeleid wordt naar een diepgaand zelfonderzoek, snel tot de kern komt en inzichten krijgt. Al binnen een paar dagen merk je het verschil.

Deze vorm van zingevings-coaching maakt gebruik de filosofie van de Mindfulness en de helende werking van het schrijven. Centraal staat jouw verhaal. Een persoonlijk betoog over zaken waar jij aandacht aan wilt schenken: gevoelens en gedachten, over werk, relaties of jezelf. Een zelfonderzoek dat niet aan regels is gebonden, maar naar eigen inzicht en de eigen stijl en vorm tot stand komt.

De rust en de concentratie die optreed tijdens het schrijven, laten je diep afdalen in jezelf en hebben een helende werking. Je overdenkt en onderzoekt hoe patronen zich hebben gevormd en hoe deze op dit moment doorwerken. Je krijgt helderheid, ziet mogelijkheden en bent in staat om (andere) keuzes te maken. En… doordat het hele traject op papier staat heb je je eigen unieke zelfhulpboek geschreven.

 

Mindful Analysis traject

Hèt online-coachtraject Mindful Analysis: voor als je zorgen, stress of spanningen hebt en met iemand wilt praten, om mindful met jezelf om te gaan, oorzaken te achterhalen en nieuwe paden te ontdekken.

Het is een kort en intensief traject waarbij één tot meerdere keren per dag email contact is. Wanneer we het traject ingaan zal ik iedere dag (soms meermaals per dag) reageren op je schrijven, zodat jij daarna weer een stapje verder kunt gaan.

De investering in jezelf hiervoor is € 150,-.

 

Samengevat:

 • Direct beginnen: zonder afspraak, zonder reistijd, zonder afleiding
 • Volledig via de e-mail: dus waar en wanneer jij maar wilt
 • Traject van 1 tot 2 weken (5-10 dagen)
 • Dagelijks e-mail contact (1 à 2 keer per dag = ongeveer 10-20 contactmomenten totaal)

 

Is dit wat je wilt? Of heb je een vraag?

Neem contact op

Uiteraard is het eerste contact gratis.