Mindfulness in Alkmaar

Ben je gestrest en wil je meer ontspanning en rust? Kun je moeilijk in slaap komen of wordt je vaak wakker? Dan is mindful leven iets dat jij nodig hebt.
Vanuit mijn praktijk voor holistische coaching, healing en mindfulness in Alkmaar sta ik graag voor je klaar. Vanuit mijn praktijk Je Pure Zelf voorzie ik je graag van de persoonlijke ondersteuning die je nodig hebt om meer inzicht en grip te kunnen krijgen in het leven dat je leeft.

De balans die je daarbij ervaart zorgt er niet alleen dat jij je lekker in je vel voelt, maar brengt je ook in verbinding met jouw diepere lagen. Mindfulness bij Je Pure Zelf in Alkmaar betekent coaching vanuit een holistische visie. Als ervaren coach besteed ik dan ook aandacht aan zowel jouw fysieke en mentale gesteldheid, als aan het emotionele en energetische deel. Met mindfulness in Alkmaar leer je hoe je meer zelf-liefde kunt ervaren en weer tot ontspanning kunt komen.

Zo kan het zijn dat je stress ervaart door het vasthouden aan oude patronen, of omdat je belemmeringen ervaart door impact van buitenaf. Het contact met je innerlijke zelf kan daardoor verloren gaan. Je hebt moeite met het maken van bewuste keuzes waardoor je het contact met je diepere lagen verliest. Als holistisch coach voor mindfulness in de omgeving Alkmaar help ik je het zelfhelend vermogen van jouw lichaam te herstellen, waardoor je in je eigen kracht komt te staan en de weer de beste versie van jezelf bent.

Mindfulness bij Je Pure Zelf in Alkmaar is tevens geschikt als je gebruik wilt kunnen maken van een positieve mindset. Dit helpt je om de regie van jouw leven in eigen hand te kunnen houden.

Coach voor mindfulness omgeving Alkmaar

Mindfulness AlkmaarHet lichaam kan heel goed voor zichzelf zorgen, maar soms ren je jezelf voorbij en heb je ondersteuning nodig. Ik maak gebruik van de kennis en het zelfhelend vermogen van jouw lichaam in hoe ik jou het beste kan ondersteunen.

Als holistich coach in Alkmaar begeleid ik je door middel van mindfulness, healing en ontspannings- en/of ademhalingsoefeningen. Jouw innerlijke balans wordt herstelt, je ervaart meer geestelijke- en lichamelijke ontspanning en zelfcompassie. Daarnaast draagt mindfulness bij aan jouw zelf genezend vermogen. Oefeningen die je in de sessie krijgt aangereikt hebben direct effect: je ervaart direct verbetering in kleine stapjes. Dat klinkt simpel en zo simpel is het ook.

Mindfulness betekent niet alleen dat je bewuster gaat leven, maar ook meer kunt ontspannen en genieten van het moment. Spanningen en stress kunnen na verloop van tijd vervelende fysieke en mentale klachten veroorzaken. Deze spanningen kunnen veroorzaakt worden door invloeden van buitenaf, maar ook oude patronen die niet meer bij je passen kunnen ervoor zorgen dat je het contact met je innerlijke zelf verliest.

Als holistisch mindfulness coach in Alkmaar help ik je graag om je meer bewust te worden van het leven dat je leeft. Er ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten en ook het zelfhelend vermogen van jou als persoon wordt hersteld. Vanuit deze verbinding ben je in staat om keuzes te kunnen maken die bij je passen. Je ervaart een positieve mindset en een verbetering van de balans. Je bent tevreden met wie je bent en voelt je fit en energiek.

Bekijk mijn diensten en tarieven