Mindfulness Alkmaar

Vanuit mijn praktijk, Je Pure Zelf in Alkmaar, sta ik voor je klaar wanneer je een belemmering of een blokkade ervaart, of als je meer inzicht en zingeving wilt in je leven. Deze vorm van holistische coaching en counselings-therapie is geschikt voor vele vormen van vragen en klachten, zoals psychische klachten, loopbaanvragen, relatieproblematiek en algemene spanningen.

Als Mindful coach help ik je met het bewust worden van de huidige situatie, gedachten, overtuigingen, belemmeringen en gedrag. Hierdoor kun je de stap zetten naar wat je (anders) wilt en wat er voor nodig is om daar te komen. Wanneer je in je eigen kracht staat, ben je de beste versie van jezelf. Je voelt je zelfverzekerd, weerbaar en dit straal je ook uit. Je leeft weer voluit. Maar hoe wordt je weer de beste versie van jezelf?

 

Gediplomeerd Mindful analyst

Counselor Alkmaar

Mijn naam is Jessica van Vulpen en als gediplomeerd Mindful Analyst en Holistisch coach begeleid ik jou naar een Mindful leven: lekker in je vel, energiek en in balans. Alles wat je nodig hebt ligt al in jou besloten, daar ben ik van overtuigd. Je hebt alleen wat hulp nodig om dat zelf te kunnen ontdekken.

Bij Je Pure Zelf kun je terecht voor hulp op het gebied van mindfulness, in de vorm van holistische coaching en counseling, met een ‘gezond leven’ Workshop of online met een Mindful Analysis traject. Hierdoor kom je meer in je eigen kracht te staan doordat je meer in verbinding komt met jezelf. Zo kun je meer handelen vanuit je gevoel, begrijpen waarom je doet wat je doet en je merkt dat je je dan als vanzelf weer fit en energiek gaat voelen.

 

Neem contact op

 

Wanneer mindfulness coaching

Ervaar je piekerende gedachte, slaap je maar moeilijk in en word je vaak wakker? Voel jij je gestrest en wil je meer ontspanning en rust in je leven? Wil je meer grip op je eigen leven en weer voluit leven? Dan is mindfulness coaching iets voor jou.

Leer om weer bij jezelf terug te komen. Wordt je bewust van je gedachten, hoe je lichaam er(gens) op reageert, je huidige situatie, overtuigingen, belemmeringen, blokkades en gedrag. Door middel van ontspannings- en/of ademhalingsoefeningen en bewustwordingsoefeningen begeleid ik je om geestelijk en lichamelijk te kunnen ontspannen en weer grip te krijgen op je eigen leven.

De oefeningen die je in de sessie krijgt aangereikt zijn direct te gebruiken. Het klinkt simpel en dat is het ook.

 

Wat is mindfulness

Mindfulness is een bewuste, open en vriendelijke aandacht in het hier-en-nu en vormt een manier om voluit in het leven te kunnen staan.

Je gaat bij deze vorm van mindfulness coaching opzoek naar gedachten en overtuigingen die er in jouw leven zijn. Met behulp van mindfulness oefeningen werk je aan het bewustzijn van lichamelijke gewaarwordingen, gevoelens en gedachten.

Mindful betekent niet dat je iets wilt elimineren, maar dat je bewust bent van datgene dat er is, en geeft je de mogelijkheid om een andere keuze te maken.

Mindful leven leidt tot meer zelfinzicht, ontspanning, inzicht in processen en communicatie en inzicht in eigen mogelijkheden en kansen. Het gaat om het leren kennen van de eigen beleving en ervaring, zodat je je bewust wordt wat je gedachten met je doen. Hierdoor ben je niet overgeleverd aan de almaar doorgaande stroom gedachten die je in de ban kan houden en veel stress kan veroorzaken. Als mindful coach help ik je verder op dit pad.

 

Mindful Analysis

Mindful Analysis is een nieuwe en baanbrekende vorm van zingeving coaching en het is geschikt voor vele vormen van vragen en klachten, zoals psychische klachten, loopbaanvragen, relatieproblematiek en algemene spanningen.

Mindful Analysis een vorm van schrijftherapie en -coaching via de email, en kan dus plaatsvinden op iedere gewenste locatie en tijdstip. Deze vorm van zingeving coaching maakt gebruik de filosofie van de mindfulness en de helende werking van het schrijven.

Een methodiek voor online coaching via een kortdurend schrijftraject, waarbij je door de juiste vragen begeleid wordt naar een diepgaand zelfonderzoek, snel tot de kern komt en inzichten krijgt. Al binnen een paar dagen merk je het verschil.

 

Je Pure mindfulle Zelf

Wil jij ook mindful leven? In balans, genietend en met minder stress en meer ontspanning? Neem contact met mij op om Je mindfulle Pure Zelf te ontdekken. Kies voor jezelf, kies voor mijn begeleiding en wordt een mindfulle versie van jezelf.

 

Neem contact op

JePureZelf overzicht Diensten