-Pure producten: beschermend

Omdat ik verzot ben op lekkere pure geuren en natuurlijke producten, ben ik mij gaan oriënteren in aanvullende producten om jouw te ondersteunen en om te gebruiken in mijn praktijk.

Ik ben onder de indruk van de geneeskracht van de natuur. Zowel wat geuren voor je kunnen doen, als de ingrediënten van planten, bomen en kruiden. Een aantal zeer interessante heilzame en natuurlijke producten zijn ontstaan en te koop bij Je Pure Zelf.

De producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten: zuivere oliën, boters of was met etherische oliën.

Verzorgend, heilzaam, ondersteunend, eerlijk en heerlijk (ruikend).

 

Pure verzorging en ondersteuning

Je Pure Zelf gebruikt de geneeskracht van kruiden, bloemen, etherische oliën en andere natuurproducten voor de fijnste verzorgingsproducten.

Planten geneeskracht is oneindig. Planten worden gebruikt bij de bereiding van voedsel en dranken, voor kleding, kleurstoffen, huizen en gereedschap. Maar ze hebben ook nog een andere eigenschap: geneeskracht.

Kruidengeneeskunde maakt gebruik van deze geneeskracht van planten om problemen met de gezondheid aan pakken, door stimulatie van de natuurlijk genezende kracht van het lichaam. De geneeskracht van planten zijn, afhankelijk van de plant(deel) en het doel inwendig en/of uitwendig te gebruiken. De simpelste inwendige manier is middels ‘een kopje thee’. Een simpele uitwendige manier is middels ‘een zalf’ of ‘een kompres’.

De volgende producten zijn beschikbaar bij Je Pure Zelf:

  • EHBO bodybutter gelei
  • anti-teken olie
  • zuiverende spray (voor huis en handen)
  • antivirale diffuser olie

 

Ondersteunende ‘beschermende’ producten

♣ EHBO bodybutter gelei

Een gelei achtige body butter met o.a. Calendula- en Arnica olie en etherische oliën van Lavendel en Pepermunt. Het smeert gemakkelijk, ruikt lekker fris, en wordt goed opgenomen door de huid. Het stimuleert de doorbloeding van spieren en gewrichten en werkt spierontspannend. Het helpt tegen stramme en stijve spieren, kneuzingen, bloeduitstortingen en stootwonden. Het helpt bij de genezing van wonden en tegen een onrustige en onzuivere huid. En door de Pepermunt olie werkt het ook verkoelend, voor bijvoorbeeld zonnebrand of pijnlijke insecten/kwallen beten. Heel veelzijdig en onmisbaar in je EHBO kastje, onderweg of op vakantie.
De ervaringen zijn: “smeert lekker”, “ruikt heerlijk”, “is echt verkoelend”, “helpt tegen jeuk”, “minder spierpijn na het sporten”, “knie doet minder pijn”.

♣ Anti-Teken olie

Ben je gevoelig voor teken? Of wandel je vaak in de natuur? Dan is dit ideaal voor jou. Het bevat wel 9 (!) etherische oliën, waaronder Citronella, Lavendel en TeaTree. In een donkerglazen 10 ml Roll-on flesje. Makkelijk in gebruik en te gebruiken op polsen, enkels en kuiten voor dat je gaat wandelen. Kan ook gebruikt worden voor de hond (maar vanwege de TeaTree niet voor de kat!).

♣ Zuiverende spray

Wil je graag een wat natuurlijker product om je handen te reinigen dan de agressieve handgel? Of heb je behoefte om je (werk)ruimte te zuiveren? Dan is deze zuiverende reinigingsspray iets voor jou. Je sprayt heel gemakkelijk wat op je handen of in je woon- of werkruimte. De geur is neutraal-fris en antiviraal vanwege het gebruik van de etherische oliën Citroen, TeaTree, Tijm en Den.

♣ Antivirale diffuser olie (4-Dieven aromatherapie)

Wil je graag een wat natuurlijker product om de lucht in je huis te reinigen van rondzwevende virussen, dan is het 4-Dieven oliemengsel uitstekend geschikt. Het mengsel bestaat uit Kruidnagel, Citroen, Kaneel, Eucalyptus en Rozemarijn. Een kruidenmengsel uit ‘vroeger tijden’, die niet alleen heerlijk warm en kruidig ruikt maar ook antiviraal werkt. In een handig druppel flesje. Heel geschikt om te gebruiken met een aromalampje (paar druppels in wat water laten verdampen), wanneer de R in de maand zit of als het weer ‘snotter-tijd’ is.

 

Ben je geïnteresseerd in een beschermend product?
Neem contact op

Of ga weer terug naar ‘WINKELTJE’ voor de prijslijst of een ander interessant product.

 

 

Wil je meer lezen over etherische oliën en hoe hun frequentie ondersteuning biedt: lees dan de Nieuwsbrief  de heilzame werking van etherische oliën.