Quantum-Touch Allergy

Herken jij één (of meer) van onderstaande lichamelijke verstoringen bij jezelf?

 • Ik wil stoppen met een slechte gewoonte (zoals roken, alcohol, snoepen/snacken, etc.) en het lukt met niet.
 • Ik heb een “allergie” (b.v. hooikoorts of verkoudheid, tranende ogen, loopneus, koortslip, eczeem/uitslag/jeuk of pijn).
 • Ik heb (regelmatig) last van mijn lijf/hoofd (b.v. huidklachten, buikklachten of hoofdpijnklachten/migraine, neerslachtigheid).
 • Ik heb/vermoed een intolerantie voor bepaalde (voedings)stoffen (b.v. huid klachten, hoofdpijn, buikpijn, maagklachten, onregelmatige/lastige stoelgang).
 • Ik raak (snel) geprikkeld door b.v. geluid, geur, omgeving, kleding, crèmes of anderszins.
 • Ik ben vaak moe of heb slaapproblemen.
 • Ik ervaar (veel) bijwerkingen van de medicijnen die ik slik.
 • Ik ben niet mezelf of ik ervaar stress door een ongemakkelijke situatie op mijn werk of in/met mijn (schoon)familie, etc.
 • Ik heb (vage) klachten waar mijn arts mij niet mee verder kan helpen, of mij is gezegd dat ik “er maar mee moet leren leven”.

Ja? Lees dan zeker verder !

Nee? Goed zo! Maar misschien toch ook voor jou interessant om even verder te lezen.

 

In september 2017 heb ik een 2-daagse Quantum-Touch® (QT) training gevolgd. Afgelopen weekend heb ik een 2-daagse vervolg training gevolgd: Quantum-Touch Allergy®. Voor meer informatie over QT en QT-A, zie de officiële website: www.qtouch.nl.

 

Wat is Quantum-Touch®

Quantum-Touch® is een methode tot (zelf)heling, ontwikkeld door Richard Gordon. Met simpele ademhalingen en bewustwordingstechnieken kan zonder ingewikkelde protocollen, alles worden behandeld: van hernia, scoliose, rugklachten tot chronische darm en maagklachten, van spierpijn tot hoge bloeddruk, van migraine en hoofdpijnklachten tot aambeien en spataderen, van eczeem tot galbulten en alle andere lichamelijke klachten. Daarnaast kun je met dezelfde technieken alle emotionele en traumatische verstoringen behandelen.

 

Wat is Quantum-Touch Allergy®

Quantum-Touch Allergy® is een methode om het lichaam in optimale balans te brengen. Ieder orgaan en iedere cel heeft zijn eigen unieke trilling, die o.a. bepaalt hoe het lichaam functioneert en of er wel of geen klachten zijn op fysiek en emotioneel gebied. De trilling wordt beïnvloed door de uitwisseling van informatie tussen de organen en alle lichaamssystemen onderling, tussen het orgaan en de omgeving en de voeding die we ons lichaam aanbieden.

 

Hoe werkt Quantum-Touch Allergy®

Met de Quantum-Touch Allergy® methode wordt jouw lichaam weer in de juiste trilling gezet. In balans gezet. Dat wordt ‘resetten’ genoemd. Hierdoor leert jouw lichaam om weer normaal te reageren op datgene dat eerst werd gezien als een verstoring. Ik gebruik hiervoor balans- en ademhalingstechnieken, visualisaties en een lichte aanraking, maar ik doe dat niet alleen. Jij helpt mij mee om de zelfgenezingskracht van jouw lichaam te versterken en te versnellen.

Vaak is het van belang om je voedings-, bewegings- en/of gedragspatroon te veranderen om het lichaam in optimale balans te brengen. Deze nieuwe leefstijl is na het resetten makkelijk(er) vol te houden, omdat het lichaam optimaal in balans (trilling) is gezet.

 

Geef je op voor de behandelmethode van Quantum-Touch Allergy® !!

Quantum-Touch Allergy® richt zich specifiek op het behandelen van ‘allergieën’ en dit in de breedste zin van het woord: allergieën, intoleranties, prikkels. Elke verstoringen dus op lichamelijk, mentaal en emotioneel niveau.

De effecten van deze methode die ik tijdens de training heb gehoord en die ik heb mogen aanschouwen en ondergaan waren verbluffend. Graag zou ik deze resultaten willen doorgeven.

Het traject begint met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin ik jou vertel over de methode en het traject. Ook is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Als uit dit gesprek blijkt dat we wat aan jouw klacht of met jouw hulpvraag kunnen doen, dan volgt het traject. Een traject duurt ongeveer drie sessies.

Alles dat ik doe gaat altijd in overleg. 

 

Help jezelf

Help jezelf van een verstoring af !
Wens je ondersteuning, heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Neem contact op !

 

Graag attendeer ik je nog even erop om ook de informatie op de pagina INFORMATIE te lezen. Hier vind je onder andere de contact gegevens, de beschikbaarheid, een overzicht van de diensten en de tarieven, de voorwaarden. Of kijk eens bij Ervaringen.

2 thoughts on “Quantum-Touch Allergy

 1. Ik heb jarenlang last gehad van hooikoorts. Na 1 sessie bij Jessica heb ik afgelopen zomer geen last meer van hooikoorts gehad, wat een verademing! Ze heeft een fijne, rustgevende praktijkruimte. Ze legt goed uit wat ze gaat doen, ze is een heel fijn persoon waar ik mij bij op m’n gemak voelde.

 2. Jessica heeft mij geholpen in een herstelfase. Ze heeft veel kennis van zaken en gebruikte verschillende disciplines en technieken. Ik vind Jessica zeer liefdevol en ze kan alles ook heel goed uitleggen, praktisch maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *