-Vision of Life (energetische) coaching

 

Je ervaart al geruime tijd een belemmering of klacht
en je bent opzoek naar ondersteuning en heling.

 

Je ervaart het leven als niet zo gemakkelijk en je verlangt naar flow, soepelheid en heelheid. Jij wilt vrij zijn en zonder belemmeringen leven. Je wilt terugkeren naar wie jij werkelijk van oorsprong bent met jouw unieke kwaliteiten en wat jij werkelijk wilt in dit leven: in verbinding met jezelf, met jouw innerlijk licht, jouw innerlijk weten en vanuit jouw innerlijke kracht.

Enneagram symbool JPZVision-of-Life (energetische) coaching bij Je Pure Zelf kies je om dieperliggende belemmeringen te achterhalen, transformeren en te helen. Met als waardevol onderdeel ‘het Enneagram’ om via diepgaande oefeningen en zelfreflectie persoonlijke groei te realiseren, zodat je (beter) in staat bent om te gaan met de uitdagingen van het leven.
(lees 
in deze Nieuwsbrief over het Enneagram en de Enneatypes ).

 

Vision-of-Life coaching bij Je Pure Zelf

Ik coach vanuit een holistische visie, wat betekent dat ik aandacht besteed aan jouw als één geheel. Niets staat op zichzelf en alles is met elkaar verbonden. Jouw vraag en wat je wilt bereiken vormen het uitgangspunt van de begeleiding naar de verbinding met Je Pure Zelf. Ik ga uit van jouw zelf genezend vermogen. Ik pas (bewustwordings)oefeningen en (energetisch) lichaamswerk toe om jou op jouw pad te begeleiden, zodat blokkades transformeren en jouw energie weer gaat stromen. Jij komt hierdoor als snel lekkerder in je vel te zitten waardoor jij jezelf steeds krachtiger en gelukkiger gaat voelen. In iedere sessie word je bewuster en leer je jezelf beter kennen.

Vision-of-Life coaching

Vision-of-Life coaching is een energetische coachvorm die tot doel heeft om jou in je kracht te zetten.
Hierbij wordt niet de klacht aangepakt, maar de oorzaak van de belemmering wordt opgespoort en geheeld: Vision-of-Life coaching bevrijd je van belemmeringen! Dat kan een enkelvoudig vraagstuk zijn (1-3 sessies), maar ook een Levensvraag (via een traject) wanneer het leven niet zo gemakkelijk voor je is (geweest).

Het is een coachvorm waarbij vele (energetische) technieken worden ingezet en het is geschikt voor alle leeftijden (0-100) en alle vraagstukkenDe volgende technieken (kunnen) tijdens deze coaching worden toegepast: verschillende Coachtechnieken –  Chakra Heling – NEI (Neuro-Emotionele Integratie) therapie – EIK (Enneagram Integratie-Kunde) – NLP (NeuroLinguistisch Programmeren) – Opstellingen. Verder wordt er gebruik gemaakt van toepassingen uit de Psychologie, Regressie therapie, Hypnotherapie en EMDR. En kun je er voor kiezen om jouw heling te ondersteunen middels een Access Consiousness Healing (zie Access Bars).

Bij de Vision-of-Life coaching wordt er van uitgegaan dat je een Levensdoel hebt gekozen om te gaan leven en hiervoor kwaliteiten hebt ontvangen, maar dat omstandigheden er voor hebben gezorgd dat je deze kwaliteiten niet (of steeds minder goed) kunt benutten, waardoor je het leven als niet zo gemakkelijk, of zelf zwaar, ervaart. Deze vorm van coaching heeft tot doel om de belemmeringen ‘omhoog’ te halen, de pijn die hierop zit te helen en jouw als persoon weer helemaal in je kracht te zetten, Je Pure Zelf, met alle mooie kwaliteiten die bij jou horen.

Kies voor deze coaching en Neem contact op.

 

Vision-of-Life coaching sessies

Vision-of-Life coaching

Kennismakingsgesprek (indien gewenst)

 • In de praktijk of laagdrempelig per email/telefoon.
 • Bespreken van jouw wens, hulpvraag, klacht en/of vragen.
 • Gratis en geheel vrijblijvend.
Volledig traject Vision-of-Life coaching
 • Energetische therapie voor het aanpakken van de oorzaak van de belemmering, aangevuld met o.a. ontspanningsoefeningen en bewustwordings-coaching.
 • Het eerste gesprek begint met een uitgebreide Intake (je ontvangt voorafgaand een formulier) waarin we jouw Hulpvraag en Wens bespreken èn de eerste stap wordt gezet tot het aanpakken van belemmeringen -> 100-110 minuten (€ 95,-).
 • De volgende gesprekken/sessies bestaan uit het vrijmaken van belemmeringen, iedere keer vanuit een ander ‘aanvliegpunt’ en steeds op een ander niveau, totdat alle verstoringen zijn gevondene en geheeld -> 60 – 110 minuten (€ 65,- / € 80,- / € 95,-) per sessie. Hierdoor zul jij je steeds krachtiger en Je Pure Zelf voelen.
 • Na 2-4 sessies is er al effect en na 6 tot 10 sessies vaak een behoorlijk resultaat, maar de hoeveelheid sessies is van te voren niet goed te voorspellen. Het aantal benodigde sessies om jouw volledig in je oorspronkelijke kracht te zetten is namelijk afhankelijk van opgedane ervaringen. Wanneer het leven als pijnlijk is ervaren en ‘diepe’ sporen heeft nagelaten (er is bv veel gebeurt, je zit bv al een tijd in een Burn-out, of er speelt veel binnen de familie), dan kan het zijn dat er wel 20 sessies nodig zijn om alle belemmeringen op te sporen en te helen. De frequentie en een gewenste pauze van de sessies is altijd mogelijk.
Enkelvoudige Vision-of-Life coaching (kort traject)
 • Voor een enkelvoudige fysieke, mentale of emotionele klacht.
 • Na de intake (je ontvangt voorafgaand een formulier) waarin we jouw hulpvraag bespreken gaan we aan de slag met de klacht.
 • Energetische therapie voor het aanpakken van de oorzaak van de belemmering desgewenst aangevuld met ontspanningsoefeningen en bewustwordings-coaching.
 • Afhankelijk van de klacht/belemmering 1 of meerdere sessies.
  Sessie 1 : Intake + Behandeling, tijdsduur = 2 uur (€ 95,-) + … uur (‘uurtarief’).
  Indien gewenst/nodig eventueel aangevuld met een 2e of 3e sessie op een later moment.

 

De investering in jezelf via Vision-of-Life coaching bij Je Pure Zelf kost je € 65,- / € 80,- / € 95,- per sessie (afhankelijk van de tijdsduur).
*Kinderen en scholieren betalen een gereduceert tarief: € 35,- / € 45,- / € 55,- (resp. 60/90/110 minuten).

Het traject ziet er ongeveer als volgt uit:

Je Pure Zelf - Vision of Life coachtraject

Is dit wat je wilt, of heb je nog vragen?

Neem contact op

 

Ondersteunende therapie bij Je Pure Zelf

Ter ondersteuning van jouw helingsproces kan gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld Healing, Inzichtkaarten, Kruiden, Edelstenen, Essentiële oliën of Helende geurfrequenties van ‘de Groene Linde’. Cliënten geven aan dit erg prettig te vinden, maar de keuze is natuurlijk aan jou. De kosten voor de ondersteunende middelen voor thuisgebruik zijn niet bij de consultprijs ingebrepen.

Healing

Healing, of energetische coaching bij Je Pure Zelf, richt zich op een verstoring in jouw zelfgenezend vermogen als gevolg van een niet-helpend denkpatroon of (onbewust) opgelopen trauma. Dit in de ruimste zin van het woord: tranende ogen, geïrriteerde huid, buikpijn en personen of situaties die je storen. Iedere klacht heeft een eigen oorzaak en jij hebt zelf, meestal onbewust, het antwoord tot jouw genezing. Ik ga uit van jouw onbewuste kennis en jouw zelf genezend vermogen.

Het lichaam kan heel goed voor zichzelf zorgen, maar soms heeft het daarbij wat ondersteuning nodig. Meestal ligt er een emotie ten grondslag aan de lichamelijke klacht en vaak zonder dat je dit zelf weet. Iedere klacht heeft een eigen oorzaak en jij hebt zelf, meestal onbewust, het antwoord tot jouw genezing.

Coaching en Healing bij Je Pure Zelf richt zich op verstoringen in jouw zelfgenezend vermogen als gevolg van een niet-helpend denkpatroon of (onbewust) opgelopen trauma. Dit in de ruimste zin van het woord met een van onderstaande klachten als gevolg:

 • stress en stress-gerelateerde klachten;
 • irritatie door personen of situaties;
 • intolerantie of irritatie door allergenen (zoals bijvoorbeeld pollen, dieren, huisstofmijt, voedingsmiddelen of verzorgingsproducten/crèmes);
 • lichamelijke klachten door bijwerkingen van medicijnen of door stressvolle situaties of trauma’s (zoals bijvoorbeeld buikklachten, hoofdpijn, eczeem);
 • klachten zonder duidelijke oorzaak of waar jou behandelaar je niet verder mee kan helpen (allerlei huidklachten, lichaams- of hoofdpijnen);
 • stoppen met roken, snoepen, drinken of andere gewoonte/verslaving.

Herken je dit? Wil je hulp, voel je je vervelend, kom je er niet uit via de reguliere geneeswijze, of wil je het anders? Verlos jezelf van je allergie, ‘verslaving’, vervelende gevoel of ‘vage’ lichamelijke klacht en neem contact met mij op.

Ook als jouw klacht niet precies in dit rijtje staat, zou het toch zomaar kunnen zijn dat ik je wel kan helpen.

Neem contact op

 

Afgestemd op jouw hulpvraag, wens of klacht, kan heling worden ingezet om het zelfhelend vermogen van jouw lichaam te stimuleren. Heling kan plaats vinden via lichaamsgericht werkt of energetisch (b.v. door energie, edelstenen, aromatherapie of kruiden).

Lees meer over ‘helende’ onderwerpen in (één mijn nieuwbrieven):
– healing met Quantum-Touch Allergy of Access Bars;
– de geneeskracht van Kruiden;
– de heilzame werking van Etherische oliën;
– de eigenschappen van Geuren en Stenen.

*Kruidengeneeskunde of fytotherapie gaat terug tot de vroegste culturen. Bekend zijn de kruidentuinen van de kloosters uit de middeleeuwen. Veel van deze kennis is in boeken bewaard gebleven en dient als basis voor de toepassing van vandaag.
*Geuren zijn direct verbonden met je emoties en zijn daardoor zeer krachtige helers.
*Edelstenen zijn oeroud en hebben een specifiek helende trilling voor lichaam en geest.

 

 

Neem contact op