Voorwaarden

Om je goed van dienst te kunnen zijn is het belangrijk dat onze verwachtingen op één lijn liggen. Lees hiervoor de informatie op mijn website en de onderstaande voorwaarden.

 

Algemeen

Een coach is geen medicus.
Neem bij klachten (ook) altijd contact op met een medisch specialist zoals de huisarts, fysiotherapeut of psycholoog.

Je Pure Zelf is aangesloten bij het CAT.

 

Afspraken

Het maken van een afspraak gaat via de website (via de email), via de telefoon of persoonlijk.

De afspraken gaan per keer of voor een aantal keer (een traject).

Een afspraak is geldig nadat ik dit schriftelijk heb bevestigd.

Een afspraak kan tot 2 dagen van te voren kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd.

 

Tarieven

Gemiddeld kost een gesprek/sessie bij Je Pure Zelf: € 45,- per uur.

Het verschuldigde bedrag kan van te voren, of naderhand, worden overgemaakt (indien cash betaald dan gelieve gepast). Pinnen is helaas nog niet mogelijk.

Kosten voor coaching op een externe locatie en eventuele reis- en parkeerkosten zijn additief.

Consulten van Je Pure Zelf worden niet vergoed door de verzekering, maar mogelijk wil jouw werkgever de kosten geheel of gedeeltelijk vergoeden. Informeer naar deze mogelijkheid bij je werkgever (volgens de Arbowet is de werkgever namelijk verantwoordelijk voor het welzijn van zijn medewerkers).

Je Pure Zelf valt onder de ‘Kleine Ondernemers Regeling’ waardoor het tarief btw vrij is.

 

Nieuwsbrief

De informatie in mijn Nieuwsbrief/Blog is ter ondersteuning van en naar een gezonde leefstijl. Ik hoop je met mijn Blogs te prikkelen. Om je bewust te maken van je eigen kracht, je leefstijl, je wensen en je doelen om zo de beste versie van jezelf te worden en te zijn: Je Pure Zelf.

De informatie is enkel bestemd om jouw kennis te vergroten en is geen medisch advies.

Wanneer je je aanmelding voor de nieuwsbrief hebt bevestigd, ontvang je deze enkele keren per jaar. Als lid ontvang je het gratis E-bookIn 3 stappen naar Je Pure Zelf’. Indien je email-adres in mijn klantenbestand komt, ontvang je van mij ook een verzoek of je de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Wil je de nieuwsbrief niet (meer) ontvangen dan kun je je afmelden met de link die daar iedere keer in wordt meegestuurd.

 

Aansprakelijkheid, Verantwoordelijkheid en Vertrouwelijkheid

Jij bent zelf verantwoordelijk voor jouw gezondheid.

Mijn begeleiding is complementair en vervangt dus niet de reguliere geneeskunde.

Cliënten die onder behandeling zijn bij een arts/specialist worden geadviseerd om voor aanvang van een traject (coaching, healing of leefstijl) contact op te nemen met hem/haar: indien er medicatie wordt gebruikt moet er duidelijk met de arts zijn overlegd hoe je hierin begeleid kan worden (advies arts kunnen tonen).

Neem contact op als je twijfelt. Een kennismakingsgesprek kan altijd plaatsvinden.

Wanneer je bij Je Pure Zelf komt, ben je op bezoek. Jouw aanwezigheid in mijn praktijk valt onder jouw eigen verantwoordelijkheid, net als het wel of niet inschakelen van de reguliere geneeskunde voor jouw proces of heling.