X. Workshops

De mens wordt steeds ouder, maar helaas ook steeds jonger ziek (denk b.v. eens aan obesitas bij kinderen). Het gaat goed met het uitstellen van sterfte, maar het gaat helemaal niet zo goed met het gezond houden van de bevolking. Dat is niet zo gek, want we hebben op school niet geleerd hoe we gezond moeten leven en hoe we preventief onze gezondheid kunnen behouden en versterken.

Gelukkig begint er inmiddels wel iets te veranderen. Artsen en ziektekosten verzekeraars beginnen in te zien dat een gezonde leefstijl baat heeft.

Een gezonde leefstijl gaat over een manier van leven waarin je jezelf gezond(er) kunt maken en gezond(er) kunt houden. Een gezonde leefstijl betekent lekker in je vel zitten. Dat kun je bereiken met gezonde voeding en voldoende bewegen. Maar ook goed/voldoende slapen en kunnen ontspannen en genieten hoort daar bij.

Jezelf goed voelen en weer lekker in je vel zitten.

Gezondheid is een belangrijke basis voor een vitaal en gelukkig leven. Maar waar begin je? Ga je gezonder eten? Ga je meer bewegen? Of ga je zorgen voor minder stress? Het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan.

Je kunt bij mij terecht voor de volgende workshops en trainingen:

  • Gezond leven

Over en voor een gezonde leefstijl.
De workshop is afgestemd op jou persoonlijk en omvat 4 lessen van elk ongeveer 60 minuten. Je wordt je bewust van jezelf en de keuzes die je maakt. Je ontvangt informatie en handvatten en na afloop van de workshop kun je een gezonde(re) leefstijl integreren in jouw leven.
Voor een workshop Gezond leven inclusief een digitale Gids vol informatie betaal je € 185,-.

  • Ademhaling en Ontspanning

Voor een betere ademhaling en meer ontspanning.
De workshop is afgestemd op jou persoonlijk en omvat 3 lessen van elk ongeveer 45 minuten. Je ontvangt informatie, handvatten en oefeningen. Je wordt je bewust van jezelf en je lichaam. Na afloop van de workshop heb je geleerd hoe jij jezelf weer kunt ontspannen.
Voor een workshop Ontspanning betaal je € 100,-.

  • Intuïtief tekenen

Op een creatieve manier energie opdoen en ontladen.
Wordt toegepast in de Praktijk. Op dit moment zijn er geen workshops voor Intuïtief tekenen.

 

Alle workshops zijn afgestemd op jou persoonlijk.
Door het volgen van mijn workshops ontvang je informatie en handvatten voor een vitaler leven met meer balans, rust, ontspanning, zelfvertrouwen en zelfkennis. Je zult positiever in het leven staan.
Na afloop van de workshop ben je je bewuster van je jezelf, je leefstijl, de keuzes die je maakt en kun je het geleerde thuis toepassen om zo een gezonde leefstijl te bereiken.

Ben je geïnteresseerd in één van de workshops, wil je meer informatie of wil je je één van bovenstaande workshops volgen, stuur mij dan een email:

Neem contact op