ACCESS BARS – voor optimale ontspanning en heling

Stel je voor dat iemand op een knop zou kunnen drukken en die stem in je hoofd stil zet die jou vertelt dat je niet goed genoeg bent of dat je niet kunt bereiken waar je van droomt? Een knop die alle beperkende overtuigingen opheft, zodat je blanco en zonder oordeel kunt starten wat je maar wilt? Hoe fijn zou dat zijn?!

 

Eind oktober 2021 heb ik de training tot Access Bars® Practitioner gevolgd -bij Acces Consiousness- en dat was heel bijzonder! Naast de theorie hebben we geoefend, zowel in het geven als in het ontvangen (want beide zijn belangrijk).

Wat een heerlijke methode voor diepgaande ontspanning en loslaten. Echt een cadeautje voor mezelf en voor de ander!

 

Acces Consiousness stelt:
Mensen in staat stellen om te weten dat ze weten.

 

Ik leg je graag uit hoe de Access Bars® methode hierin kan helpen.

 

 

Access Bars®… wat is dat?

Access Bars® werd geïntroduceerd door Gary Douglas in de vroege jaren negentig. Het is een ‘hands-on’ techniek, waarbij de vingers van de behandelaar heel zachtjes worden geplaatst op de energiebanen van het hoofd van de ontvanger.

‘De Bars’ is een ontspannend lichaamsproces voor dynamische verandering. Met het licht aanraken van 32 drukpunten op het hoofd los je beperkingen in bepaalde gebieden van je leven op. Het defragmenteert en herprogrammeert als het ware je gehele systeem en ontlaadt en verwijdert moeiteloos alles wat je niet meer nodig hebt.

Op zijn minst zal je je heerlijk ontspannen voelen en in het beste geval verandert je hele leven!

 

Energiepunten

De energiepunten/-banen (bars) die de behandelaar aanraakt op het hoofd van de ontvanger, zijn specifieke “bars-punten” die zich op het hoofd bevinden en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven.

Alle beperkingen die je in je leven creëert, zijn verbonden met je gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen erover. Door het licht aanraken van de bars-punten begin je dat op te ruimen wat opgesloten zit, datgene wat ervoor zorgt dat je niet kunt geloven dat je het leven kunt hebben waarvan je altijd hebt geweten dat het mogelijk is.

Tijdens een Access Bars sessie raakt de behandelaar (ook wel ‘facilitator’ of ‘practitioner’ genoemd) deze punten voorzichtig aan om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten.

 

Ontvangen

Ontvangen lijkt tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend en blijkt soms zelfs erg moeilijk te zijn. Zeg eens eerlijk: wanneer heb jij voor het laatst belangeloos en zonder verwachting gegeven of ontvangen? Aanraking en ontvangen is daarom een heel belangrijk onderdeel van Access Bars® en één van de levens-veranderende onderdelen die bij elke Access Bars®-sessie op natuurlijke wijze plaatsvinden.

Hoe vaak laten we iets gewoon los, verlagen we onze barrières en laten we het toe dat iemand anders ons echt iets schenkt? Leren ontvangen is een sleutel om meer uit te nodigen in je leven van dat waar je om vraagt. Access Bars vergemakkelijkt ontvangen, anders dan elke andere modaliteit in deze realiteit.

 

Bars
Het woord ‘bars’ betekent hier tralies en staat voor dat je door ervaringen en overtuigingen je mening, ideeën en/of kaders zo hebt ‘dichtgemetseld’ dat het lijkt alsof je gevangen zit en je geen volledige vrijheid in je keuzes ervaart. Dit zorgt voor stress en spanningen.

Access
Letterlijk vertaald vanuit het Engels betekent ‘access’ toegang. Door het zachtjes aanraken van de 32 punten op het hoofd, komt de ontvanger in een diepe ontspanning en ontvangt toegang tot de mogelijkheid om de spanning van ervaringen en overtuigingen los te laten.

Practitioner / Facilitator
De behandelaar wordt ‘practitioner’ of ‘facilitator’ genoemd.
De behandelaar faciliteert jou namelijk in de mogelijkheid van Keuzevrijheid, door het aanraken van de punten op jouw hoofd. Ik faciliteer jou in tot waar jij bereid bent te gaan.

 

Ervaringen met Access Bars®

Vandaag de dag wordt Access Bars® in meer dan 170 landen over de hele wereld gebruikt als een krachtig en praktisch hulpmiddel door families, scholen, bedrijven, atleten, in gevangenissen, door psychologen, kunstenaars en vele anderen.

Access Bars® heeft duizenden mensen geholpen om veel aspecten van hun leven te veranderen. Mensen laten weten dat hun gezondheid verbetert, ze slapen met gemak, ze hebben betere seks en relaties, gewichtsverlies, zijn vrij van angsten, hebben minder stress en nog veel meer.

Voor het ontvangen van een Access Bars® sessie zijn geen contra-indicaties: iedereen kan ze ontvangen.

Lees hier de ervaringen van cliënten van Je Pure Zelf.

 

Access Bars® bij Je Pure Zelf

Vanwege alle mooie ervaringen over Access Bars® die ik heb gelezen en gehoord, wilde ik dit ook graag leren, omdat het een mooie aanvulling is bij/naast het coachen dat ook ondersteuning biedt voor ieders gezondheid.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze methoden en wil je ook graag ondervinden wat het voor jou kan doen? Ben je toe aan loslaten, ontspanning, nieuwe keuzes?
Neem dan contact met mij op, want ik wil je hier heel graag bij ondersteunen en ben -stiekem- net zo benieuwd naar jou ervaringen met deze geweldige methode!

Een volledige bars behandeling duurt ongeveer 100 minuten en de investering in jezelf hiervoor is € 65,- per sessie*.

 

*Tijdelijk verlaagd tarief ! (NB. deze aanbieding is afgelopen)

Door het volgen van de training ben ik gecertificeerd en voldoende goed geoefend. Hierdoor mag ik een volledig tarief vragen, maar het voelt voor mij beter om eerst een aantal keer te behandelen tegen gereduceerd tarief, zodat ik het nog beter in de vingers kan krijgen en ervaringen kan opdoen. Daarnaast wil ik ook iedereen die een wat minder groot budget heb de mogelijkheid geven om hiermee eens kennis te maken.

Ik nodig je daarom van harte uit om deze wonderlijke methode samen met mij te ervaren.

Deze sessie, waarbij alle drukpunten aan bod komen, duurt ongeveer 1½ uur en gedurende deze periode vraag ik €45,- per sessie (of iets dat voor jou -een deel van- deze waarde vertegenwoordigd). Meerdere sessie geven een diepere ervaring, meer resultaat en daarom mag je er ook voor kiezen om voor 2 sessies €75,- te betalen.

Mocht je alleen nieuwsgierig zijn, of je vindt 1½ uur te lang duren… dan kun je ook langskomen voor een ‘ervaring’ met deze methode. Deze sessie duurt ongeveer een half uurtje en hierbij worden een paar punten aangeraakt. Deze kennismakings-sessie is puur en alleen om met deze methode (of met praktijk Je Pure Zelf of met mij) kennis te maken en de impact van deze kennismakings-ervaring staat in geen vergelijking met een volledige behandeling. Voor deze ervaring vraag ik €35,-.

 

Help mij jezelf te helpen ? !

Tot binnenkort? Ik zie je graag.

Ja, ik wil een behandeling !

 

Wens je ondersteuning, heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Neem contact op !

 

Of stel hieronder je reactie, ervaring of vraag:

2 thoughts on “ACCESS BARS – voor optimale ontspanning en heling

 1. Na twee behandelingen van Jessica, van de access bars voelt het voor mij als of ik vrijer kan denken en er nog meer rust in mijn lichaam heerst.

 2. Even een berichtje van mezelf, aan alle lezers :-).
  Tijdens de training mochten we oefenen en ervaren. Het is toch wonderlijk dat ondanks dat je hoofd wordt aangeraakt bij de behandeling, je hoofd tijdens zo’n sessie in totale rust verkeerd!
  Inmiddels is het een week later en dit is mijn ervaring tot nu toe: Mijn nachten waren voorheen nogal onrustig door de vele en nogal levendige dromen. Ik droom nog steeds meerdere dromen per nacht, maar nu is de energie van de dromen een stuk vriendelijker en ik wordt veel uitgeruster wakker!
  Inmiddels een maandje verder en ik ervaar veel rust in mijn hoofd, en dus in mijn lijf.

  Slaap je ook niet zo goed als dat je zou willen? Voel je je onrustig, angstig of moedeloos (b.v. door de Corona, het Vaccin of de maatregelen)? Heb je weinig energie, ben je hyper of voel je je gestrest? Wil je rust in je hoofd (en je lijf)?
  Probeer dan eens Access Bars!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *