ACCESS CONSCIOUSNESS voor BOOST IMMUUNSYSTEEM en HERSTEL TRAUMA

ACCESS CONSCIOUSNESS

Na mijn training tot Access Bars practioner in oktober 2021 (Nieuwsbrief AccessBars), was het inmiddels weer tijd voor een aanvullende training in dit vakgebied en dat heb ik afgelopen weekend gedaan (april 2023). Twee trainingen in ‘Access Body Process’ waarbij ik 1. het Immuunsysteem een boost kan geven en 2. littekens kan helpen om te genezen.

Dus nu bij Praktijk Je Pure Zelf, naast Access-Bars behandelingen voor loslaten, heling en ontspanning… Nu ook Body Process behandelingen voor het versterken van je Immuunsysteem door het stimuleren van het zelf helend vermogen van je lichaam (MTVSS) en het activeren van heling van oude -fysieke- wonden en trauma’s (CM).

Ik leg je in deze Nieuwsbrief graag uit wat deze methoden inhouden en wat ik ermee voor jou kan doen, inclusief een leuke aanbieding.

 

Vanuit Access ConsciousnessTM (vertaald: Toegang tot Bewustzijn) zijn verschillende Helings Processen ontwikkeld die allemaal tot doel hebben om het leven te creëren dat je altijd al wilde, door de belemmeringen die dat tegenhouden aan te raken en te transformeren. Door het toepassen van bepaalde ‘simpele’ technieken wordt bewustzijn en eenheid gecreëerd, oordelen en overtuigingen verlaagd en het zelfhelende vermogen van het lichaam geactiveerd.

Alles wat zich lichamelijk uit, heeft een ontstaan in het welbevinden van een mens. Een Process is voor het gehele lichaam en heel toepasbaar voor mensen met een druk hoofd, weinig energie, lage weerstand, chronische ziekten of voor mensen die net ziek zijn geweest, of in een (langdurig) herstel traject zitten.

Bij Praktijk Je Pure Zelf kun je de volgende Helingstechnieken vanuit Access ConsciousnessTM ontvangen, voor meer Bewustzijn, Ontspanning en het stimuleren van het Zelfhelend vermogen van jou lichaam:

 • ACCESS BARS: voor meer rust en ontspanning
 • MTVSS: o.a. als BOOST voor je Immuunsysteem
 • CM: voor herstel van trauma op celniveau

 

ACCESS BARS®

Access Bars® is een ontspannend lichaamsproces voor dynamische verandering. Een ‘hands-on’ techniek, waarbij de vingers van de behandelaar heel zachtjes worden geplaatst op 32 ‘bars-punten’ (energiebanen van het hoofd) van de ontvanger, waardoor als het ware je gehele systeem wordt defragmenteert en herprogrammeert en moeiteloos ontlaadt en verwijdert alles wat je niet meer nodig hebt.

Ideaal voor een HSP’er, iemand met een druk hoofd (ook kinderen) en voor ontspanning (ook bij bv. Burn-out, Rouw of Depressie).

Lees hier Ervaringen die cliënten hebben gehad met een Access Bars behandeling bij Praktijk Je Pure Zelf.

 

MTVSS®

MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) is een van de krachtigste Access Body Processen. MTVSS kan op duizend verschillende manieren worden gebruikt en elke keer creëert het een andere mogelijkheid. Het ondersteunt de algemene gezondheid: voor de individuele organen, metabolisme en stofwisseling, het ademhalingssysteem, zenuwstelsel en spijsvertering, de ingewanden, huid, gezicht, skelet, voortplantingssysteem en de lymfeklieren en is een boost voor het gehele immuunsysteem.

Met MTVSS laat je lichamelijke blokkades los en het zorgt ervoor dat je weer terugkomt naar het Zelfhelend vermogen van hoe jouw lichaam daar van oorsprong toe in staat was.

 

Cellulair Memory® (CM)

De CM techniek helpt bij transformatie van pijn en trauma door het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Veel van de pijn in ons lichaam is het gevolg van verwondingen die we als kind opliepen en die we niet eens opmerkten. Dit ‘trauma’ is opgeslagen in het Cellulair Geheugen en deze behandeling ontgrendelt het standpunt van de cellen van waarin ze vastzaten, zodat ze weer kunnen doen wat ze zouden moeten doen en beschadigingen aan het lichaam verbeterd of zelfs genezen worden.

Het is uitermate geschikt bij:

 • Fysieke trauma’s
 • Littekenweefsel
 • Blessure
 • Elke andere (chronische) lichamelijke klacht

 

Access ConsciousnessTM

Weten = Helen, maar vaak is de oorzaak onbekend en heling juist daardoor lastig te bereiken. Praktijk Je Pure Zelf is gericht op jouw zelf-genezend vermogen en via de Access ConsciousnessTM methoden krijgen niet-helpende denkpatronen of (onbewust) opgelopen trauma’s de mogelijkheid om te transformeren. Hierdoor ontstaat er ruimte voor lichamelijke heling en vrijheid tot nieuwe en andere keuzes.

De doelstelling is om een realiteit te creëren met meer bewustzijn en een optimaal leven: voor meer mogelijkheden, meer keuze vrijheid en meer leven.

Wil je graag meer ONTSPANNING (in je hoofd of lijf), omdat je dit ervaart:
* stress en stress-gerelateerde klachten;
* irritatie door personen of situaties;
* een overvol hoofd, boze buien, frustratie, uitgeputheid;
* (onverwerkte) emoties, emotionele buien, angsten of trauma;
* belemmeringen, of stukken waar je in vast loopt;
* zelfkritiek, onzekerheid, (voor)oordelen, onbalans, wantrouwen.

Wil je graag MEER LICHAMELIJKE WEERBAARHEID, omdat je dit ervaart:
* intolerantie of irritatie door allergenen (zoals bijvoorbeeld pollen, dieren, huisstofmijt, voedingsmiddelen of verzorgingsproducten/crèmes);
* lichamelijke klachten door bijwerkingen van medicijnen of vaccinaties;
* lichamelijke trauma’s door operaties, ongeluk of stressvolle situaties (zoals bijvoorbeeld buikklachten, hoofdpijn, eczeem, littekens);
* klachten zonder duidelijke oorzaak of waar jou behandelaar je niet verder mee kan helpen (allerlei huidklachten, lichaams- of hoofdpijnen);

Wil je graag MEER GEESTELIJKE KRACHT, omdat je dit ervaart:
* malende, niet helpende, gedachten waar je maar moeilijk van loskom;
* het lukt maar niet om te stoppen met roken, snoepen, drinken of een andere gewoonte of verslaving…

En ook als jouw klacht niet precies in dit rijtje staat… kan het heel goed zijn dat ik je kan helpen! Ook heel geschikt voor HSP. Schroom dus niet en neem contact op:

Neem contact op

 

Behandelingen

De technieken (Bars, MTVSS en CM) kennen geen contra-indicaties en zijn geschikt voor jong en oud (iedereen mag de methode ervaren). Ze kunnen door elkaar en aanvullend aan elkaar in gezet worden.

Een volledige Access Bars behandeling bestaat uit één sessie van ongeveer 90 minuten. Een behandeling van MTVSS en CM duurt ongeveer 60 minuten. Een sessie duurt bij kinderen ongeveer de helft korter (afhankelijk van de leeftijd).

De behandelingen vinden plaats op een behandeltafel. Zorg dat je schoon bent en makkelijke kleding draagt.

Al naar gelang kan een vervolg sessie worden afgesproken, of een andere techniek.

Deze begeleiding is complementair en vervangt niet de reguliere geneeskunde.

 

AANBIEDING

Om de nieuwe technieken goed onder de knie te krijgen heb ik de volgende aanbieding voor nieuwe cliënten* (op=op):

 • 3 personen mogen voor € 20,- een MTVSS behandeling ontvangen, dat is voor minder dan de helft van de prijs!
 • 3 personen mogen voor € 20,- een CM behandeling ontvangen, dat is voor minder dan de helft van de prijs!
 • 3 kinderen (leeftijd < 12 jaar) mogen GRATIS een behandeling ontvangen van 30 minuten (Bars/MTVSS/CM)
 • 3 jongeren (leeftijd 12-20 jaar) mogen GRATIS een behandeling ontvangen van 30 minuten (Bars/MTVSS/CM)

Ben je nieuwsgierig of geïnteresseerd? Meld je dan aan!
* Ken je mij al van een coach- of Access-Bars sessie, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om deze nieuwe technieken te ervaren. Ik wil je dan vragen om ‘een nieuwe cliënt’ (een voor mij onbekend persoon) aan te dragen en dan ontvang ook jij deze korting.

Ken je iemand voor wie dit mogelijk interessant is? Deel dan dit bericht!

 

 

Je mag het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.
Ik faciliteren jou, in tot waar jij bereid bent te gaan.
Wees welkom, liefs Jessica.

Klik hier voor meer informatie over Access Bars, MTVSS of MC.
Of neem direct contact op:

Neem contact op

 

 

Help mij jezelf te helpen ? !

Tot binnenkort? Ik zie je graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *