-Pure Producten: verzorgend

Omdat ik verzot ben op lekkere pure geuren en natuurlijke producten, ben ik mij gaan oriënteren in aanvullende producten om jouw te ondersteunen en om te gebruiken in mijn praktijk.

Ik ben onder de indruk van de geneeskracht van de natuur. Zowel wat geuren voor je kunnen doen, als de ingrediënten van planten, bomen en kruiden. Een aantal zeer interessante heilzame en natuurlijke producten zijn ontstaan en te koop bij Je Pure Zelf.

De producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten: zuivere oliën, boters of was met etherische oliën en/of geurfrequenties van ‘de Groene Linde’.

Verzorgend, heilzaam, ondersteunend, eerlijk en heerlijk (ruikend).

 

Pure verzorging en ondersteuning

Je Pure Zelf gebruikt de geneeskracht van kruiden, bloemen, etherische oliën en andere natuurproducten voor de fijnste verzorgingsproducten.

Planten geneeskracht is oneindig. Planten worden gebruikt bij de bereiding van voedsel en dranken, voor kleding, kleurstoffen, huizen en gereedschap. Maar ze hebben ook nog een andere eigenschap: geneeskracht.

Kruidengeneeskunde maakt gebruik van deze geneeskracht van planten om problemen met de gezondheid aan pakken, door stimulatie van de natuurlijk genezende kracht van het lichaam. De geneeskracht van planten zijn, afhankelijk van de plant(deel) en het doel inwendig en/of uitwendig te gebruiken. De simpelste inwendige manier is middels ‘een kopje thee’. Een simpele uitwendige manier is middels ‘een zalf’ of ‘een kompres’.

De volgende producten zijn beschikbaar bij Je Pure Zelf en kunnen specifiek op behoefte worden samengesteld:

 • natuurlijke Deodorant-crème
 • puur Gezichtsverzorgingsmasker
 • edelsteenOlie
 • ondersteunende Huid-/massage olie
 • pure gezichtsverzorging

 

Pure huidverzorging

 

♥ natuurlijke DEODORANT crème

Een deodorant zonder chemische bestanddelen, die de poriën niet afsluit, nare luchtjes tegen houdt en lekker fris ruikt. Dat wil toch iedereen?! In een mooi blikje of potje. Een natuurlijke samenstelling van ingrediënten, met onder andere: Zuiveringszout tegen nare luchtjes, plantaardige Poeder of Klei voor een droog gevoel, een plantaardige Olie of Boter voor een verzorgend effect en een Etherische-olie voor een frisse geur.

♥ puur GEZICHTSVERZORGINGSMASKER

Een potje met natuurzuivere Betonietklei.
Betonietklei is een natuurlijk klei-mineraal uit vulkaanas en heeft kalmerende en ontgiftende eigenschappen, ideaal dus om een verzorgend en reinigend masker van te maken. De klei ondersteunt en zuivert de huid: het absorbeert vet en vuil vanuit de huid en tegelijker tijd spant het de huid aan, waardoor fijne lijntjes vervagen. Je ontvangt de Betonietklei in een potje. De klei moet je voor het masker vervolgens zelf mengen met water tot een papje dat je op je gezicht kunt aanbrengen (verhouding: ong. 1 eetlepel klei met 3 eetlepels water). Een heerlijk en natuurlijk product dat niet mag ontbreken tussen je schoonheidsproducten. De klei ruikt trouwens erg lekker (fris groen / bloemig) en is ook heerlijk voor je huid om toe te voegen aan je badwater.

♥ edelsteen OLIE (gezicht/massage)

Edelsteenolie is een combinatie van kristalgenezing en aromatherapie en is perfect geschikt voor huidverzorging – of het nu voor het gezicht of het lichaam is. Deze oliën trekken snel in, zorgen voor een fluweelzachte huid en laten een heerlijke delicate geur achter. Als de olie wordt gebruikt als gezichtsolie, heeft ze een balancerend effect op de huid. Deze Edelsteen olie is van Farfalla bestaan uit een combinatie van de trilling van bepaalde edelstenen en verschillende etherische oliën in een basis van biologische Jojobaolie.
Breng de olie aan op de nog vochtige huid, na het douchen of baden en masseer daarna lichtjes in.
De edelsteenolie wordt aangeboden in een flesje van 20 ml in de volgende combinaties:

 • Positive Flow
  Deze olie ontspant lichaam en geest,
  lost blokkades op, stimuleert positieve energie en zorgt voor innerlijke balans en rust. Gebruikte edelstenen: Sodaliet, Chalcedoon en Amber. Gebruikte etherische oliën: Zilverspar, Geranium, Palmarosa.
 • Joy of Life
  Deze olie draagt bij aan meer vitaliteit, moed, sensualiteit en zelfvertrouwen. Ook heel fijn voor liefhebbende massages. Gebruikte edelstenen: Granaat, Robijn, Rozenkwarts. Gebruikte etherische oliën: Roos, Geranium en Bergamot.
 • Anti-stress
  Deze olie bevordert de rust en kracht die nodig is om de dagelijkse stress aan te pakken, stabiliseert, kalmeert en bevordert het welzijn. Gebruikte edelstenen: Aventurijn, Magnesiet en Rookkwartz. Gebruikte etherische oliën: Zoete sinaasappel, Rozenhout, Lavendel en YlangYlang.
 • Bescherming
  Deze olie bevordert emotioneel evenwicht en stabiliteit, versterkt het zelfvertrouwen en helpt angsten te overwinnen. Gebruikte edelstenen: Witte agaat, Nefriet (jade) en Serpentijn (ofiet). Gebruikte etherische oliën: Vanille, Sandelhout, Benzoë siam.

♥ ondersteunende HUID- / MASSAGE-OLIE

Plantaardige Jojobaolie met toegevoegde essentiële olie combinatie, zodat je in de juiste stemming kunt komen (actief, ontspannen, loslaten, heling, etc.). Masseer de voeten en onderbenen met een beetje olie. Een hele lichaamsmassage kan natuurlijk ook.

♥ pure GEZICHTSVERZORGING

Een makkelijk smeerbare biologische olie van Physalis die de huid versterkt, verzorgd en hydrateert.
Precies afgestemd op jouw wens en behoefte. Een natuurlijke plantaardige olie gecombineerd met een etherische olie voor extra ondersteuning en een heerlijke geur. Kies je eigen combinatie* en ik stop dit in een handig pipetflesje. Verzorgend, hydraterend of voor (of tegen) huidstriemen, striae, rimpels, kraaienpootjes en andere huidverouderingstekens.
Kies je product en gebruik de gezichtsolie  ‘s ochtends en/of ‘s avondsop een gereinigde huid. *Zie hieronder de mogelijkheden.

Plantaardige biologische gezichtsolie (Physalis)

 • AloeVera olie is een mild lichtgeel oliemaceraat van het binnenste van de aloë vera bladeren. Aloë vera heeft hydraterende, kalmerende en herstellende eigenschappen. Daarnaast stimuleert het de huidvernieuwing en is het heel geschikt voor een verkoelend effect op de huid na een dagje in de zon.
 • Bernagie olie is een 100% pure en natuurlijke olie die geschikt is voor de rijpere en vermoeide huid. De olie kan gebruikt worden als serum en heeft een voedende en beschermende werking. Bernagie olie maakt de huid heerlijk zacht en soepel en kan helpen bij rimpelvorming.
 • Granaatappelpit olie is 100% puur en natuurlijk en is vooral geschikt voor de rijpere en vermoeide huid. De plantaardige olie wordt gewonnen uit de pitjes van een granaatappel en is rijk aan antioxidanten die de huid beschermen tegen vrije radicalen en fijne lijntjes.
 • Wortel olie is een oliemaceraat met een geeloranje kleur door de bètacaroteen uit de wortels. Wortelolie is heel geschikt als huidverzorgingsolie om de huid voor te bereiden op de zon en als nabehandeling om de huid te verzorgen en het mooie zomerkleurtje langer te behouden. In de winter zorgt deze olie voor een mooie teint en gezonde uitstraling van de huid.
 • Zoete amandel olie is een 100% natuurlijke olie die met name geschikt is voor de droge en rijpere huid. De olie wordt gewonnen door het persen van de noten die afkomstig zijn van de amandelboom. Zoete Amandel olie reguleert het vochtgehalte van de huid en helpt bij huidirritaties. Kan worden gebruik als babyolie, massage olie en gezichtsolie. Niet geschikt bij Notenallergie.
 • Zwarte komijnzaad olie is een natuurlijke olie die met name geschikt is voor de droge en snel geïrriteerde huid. De olie wordt gewonnen uit de zaadjes van de zwarte komijn en staat bekend om de verzorgende en herstellende werking. Deze olie is geschikt als lichaams-, gezichts- en massageolie.

Etherische biologische olie (Physalis)

 • Kamille kalmerend en genezend
 • Lavendel kalmerend en ontspannend, ook voor een onzuivere huid
 • Roos ondersteunend bij droge, gevoelige en/of oudere huid
 • Strobloem verzachtend
 • TeaTree zuiverend
 • Wierook tegen rimpels en ouderdomsvlekken

 

Ben je geïnteresseerd in een verzorgend product?
Neem contact op

Of ga weer terug naar ‘WINKELTJE’ voor de prijslijst of een ander interessant product.

 

Wil je meer lezen over etherische oliën en hoe hun frequentie ondersteuning biedt: lees dan de Nieuwsbrief  de heilzame werking van etherische oliën.