WINKELTJE: Geuren & Stenen + Cadeautjes

Niet zo lang geleden heb ik via Facebook (FB) een berichtje gedeeld dat ik ‘een winkeltje heb’ met Geuren en Stenen, gevolgd door een bericht over een heerlijke zuiverende/beschermende aromatherapie olie. Wellicht volg je mij op FB, maar zo niet… dan deel ik deze informatie graag met je via deze Nieuwsbrief, met aansluitend weer een heerlijke meditatie.

 

Je vind in deze Nieuwsbrief de volgende items:

 • Informatie over producten van ‘het winkeltje’ bij Je Pure Zelf
 • Uitgelicht: 4-Dievenolie, Zuiverende spray en Aardbeikwarts & Bergkristal
 • Informatie over Geuren en Emoties
 • Mediatie met Geuren

 

WINKELTJE

Omdat ik bij de Coaching, Healing of Leefstijl gebruik maak van geurfrequenties, geuren, edelstenen, oliën of kruiden vind ik het de hoogste tijd geworden om een aantal producten ook aan te bieden in de Praktijk of via mijn website. Zodat je producten kunt kopen (en informatie hierover kunt lezen) en ze bij je kunt dragen of thuis kunt gebruiken en zodoende jouw heling kunt voortzetten.

Onlangs heb ik zelf een aantal ‘onmisbare’ zalfjes en composities gemaakt met natuurlijke producten, natuurzuivere oliën, etherische oliën en/of geurfrequenties van ‘de Groene Linde’. Eerlijk en heerlijk (ruikend).

De producten die je bij Je Pure Zelf vind, zijn geschikt voor heling, verzorging of als sieraad. Puur, verwerkt in een olie/zalfje of in een Orgonite product. Ook is er de mogelijkheid om een product te kopen die geheel op jou wensen is afgestemd: een helende steen, een lekkere geur, een verzorgend of beschermend product of een mooi sieraad… Veel is mogelijk. Als mooi cadeau voor jezelf of iemand anders!

 

Bij Je Pure Zelf zijn de volgende producten te koop:

 • HUID VERZORGINGSPRODUCTEN -zalfjes, oliën, deodorant of een masker
 • GEUREN – verwerkt in een olie, of als Parfum
 • BESCHERMENDE PRODUCTEN – zuiverende spray of (aroma-)olie
 • EDELSTENEN – los of als sieraad

Kijk op WINKELTJE voor alle items.

NB. Het winkeltje is kleinschalig en bedoeld om te bezoeken bij Je Pure Zelf (hoewel er veel keuze is, is het dus geen webwinkel en heeft een beperkte voorraad).

 

 

Speciaal voor de Herfst licht ik graag de volgende producten uit:

 

BESCHERMENDE OLIE / SPRAY

4-DIEVEN OLIE

Wil je graag een natuurlijk product om de lucht in je huis te reinigen van rondzwevende virussen, dan is het 4-Dieven oliemengsel uitstekend geschikt. Het mengsel bestaat uit Kruidnagel, Citroen, Kaneel, Eucalyptus en Rozemarijn. Een kruidenmengsel uit ‘vroeger tijden’, die niet alleen heerlijk warm en kruidig ruikt maar ook antiviraal werkt. In een handig druppel flesje. Heel geschikt om te gebruiken met een aromalampje, wanneer de ‘R‘ weer in de maand zit, of als het weer ‘snotter-tijd’ is.

De 4-dieven olie (ong. 15 ml) zit in een handig druppelflesje en kost € 15,-.
Speciaal voor jou is deze aroma-olie nu tijdelijk verkrijgbaar voor € 12,50. De aanbieding loopt t/m eind oktober.

 

♠ ZUIVERENDE SPRAY

Wil je graag je (werk)ruimte/kamer te zuiveren? Of heb je behoefte om (onderweg) je handen te kunnen reinigen met een wat natuurlijker product dan de agressieve handgel? Dan is deze zuiverende reinigingsspray iets voor jou. Je sprayt heel gemakkelijk wat op je handen of in je woon- of werkruimte. De geur is neutraal-fris en antiviraal vanwege het gebruik van de etherische oliën Citroen, TeaTree, Tijm en Den.

De zuiverende spray (ong. 100 ml) zit in een handige sprayflacon en kost € 7,50.

 

EDELSTENEN & KRISTALLEN

Ik zet Aardbeikwarts en Bergkristal in deze Nieuwsbrief graag in het zonnetje.
Aardbeikwarts omdat deze je vrolijk zal stemmen en Bergkristal omdat het een heel zuivere energie bezit. Daarom zijn deze stenen uitstekend geschikt om tijdens de Herfst bij je te dragen, als losse steen of hanger. De prijs varieert van ongeveer € 2,- tot € 8,-.

AARDBEIKWARTS

Aardbeienkwarts bevordert liefde, genieten van kleine dingen, humor en vreugde en is daarom goed tegen innerlijke onrust en spanningen. De steen helpt positieve affirmaties bekrachtigen en heeft een positieve uitwerking op het hart en de hart chakra.

BERGKRISTAL

Bergkristal is neutraal en zuiver en heeft een enorme geneeskracht. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend, pijnstillend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. De steen bevordert concentratie, helder denken, onpartijdigheid en probleemoplossend. Op energetisch vlak beschermt de steen de aura tegen straling, reinigt het de chakra’s en brengt ze in balans.

 

MEER PRODUCTEN

Kijk voor meer informatie gerust eens op de website van Je Pure Zelf, bij Winkeltje: www.jepurezelf.nl/winkeltje. Je vind hier namelijk heel veel leuke, ondersteunende en beschermende producten, in de prijsklasse van ong. € 2,- tot € 20,- euro. Leuk als cadeautje voor jezelf of voor iemand anders.

Kom je gerust eens langs om te ervaren wat Je Pure Zelf voor jou kan doen.
Voel je h
eel hartelijk welkom!

 

 

GEUREN EN EMOTIES

Een paar nieuwsbrieven geleden heb ik je uitgebreid geïnformeerd over de frequentie van etherische oliën en de positieve effecten daarvan.

Nu wil ik graag wat verder inzoomen op de effecten van geuren op onze emoties, omdat geuren ons heel goed kunnen ondersteunen op die momenten waarop je bijvoorbeeld wel een boost kunt gebruiken, of juist een knuffel.

 

Geuren kleuren onze wereld en alhoewel we het ons vaak niet realiseren is een geur een heel belangrijk zintuig binnen ons bestaan. Geuren roepen herinneringen op en brengen ons direct in het hier en nu. Ons reukzintuig is sterk verbonden met onze emoties en brengt ons daarmee in directe verbinding met ons hart.

 

Helende aromatherapie

Voel je je niet helemaal jezelf, of kun je wel wat (emotionele) ondersteuning gebruiken, dan heb ik voor jou ‘geurtherapie in een flesje’. Heerlijk om bij je dragen op je huid of in je tas en te gebruiken (op te snuiven) op die momenten waarop je wel een boost kunt gebruiken, of een knuffel. De etherische olie(mengsels) van de Groene Linde die ik in mijn praktijk ook gebruik ter ondersteuning van een sessie, kun je nu ook mee naar huis krijgen.
De olie wordt speciaal voor jou persoonlijk samengesteld als 10 ml Roll-on of Aroma-inhaler. 

De Roll-on kan handig zijn wanneer je de geur gedurende een langere tijd (bijvoorbeeld gedurende de dag) om je heen wilt hebben, als een soort parfum om zo voor langere tijd mee te liften op de frequentie.

De Aroma Inhalator is heel handig om bij je te hebben wanneer je de geur even nodig hebt, als het nodig is nadat er iets gebeurt waardoor je uit je evenwicht bent geraakt, om het dan op te snuiven en de werking te ondergaan.

 

Klik hier voor meer informatie over de producten.

 

 

MEDITATIE OEFENING op GEUREN

Om je te laten kennismaken of en hoe geuren op jou van invloed zijn, heb ik een meditatie bedacht om eens nader kennis te maken met geuren.

 

Alles dat je daarvoor nodig hebt is een rustige ruimte, waar je ontspannen kunt zijn (zitten of liggen), eventueel met een zacht achtergrond muziekje.

Verder heb je de geur nodig, dit kunnen kruiden zijn die je op hete kooltjes strooit, of een etherische olie (uit een flesje) die je laat verdampen met een aromaverdamper (elektrisch of m.b.v. een waxinelichtje).

 

Kies de geur/kruid waarmee je wilt gaan mediteren en doe deze oefening 5 dagen achter elkaar. Ga daarna door met een volgende geur/kruid, voor meer ervaringen.

 

 

MEDITATIE 

 • Ga in de rustige ruimte ontspannen zitten of liggen.
 • Sluit je ogen en concentreer je op het werk dat je gaat doen.
 • Adem 3x 9-maal in en uit. Dit brengt je in een rustige balans.

 

 • Open je ogen, steek de kooltjes aan en strooi het kruid over het vuur (of breng de olie in de verdamper en zet die aan).

 

 • Inhaleer de geur en visualiseer hoe de rook en de energie door jouw aura en lichaam stroomt.

 

 • Hoe voelt deze geur?
  • Mannelijk, of vrouwelijk?
  • Ontspant het, of is het opwekkend?
  • Trekt het naar binnen, naar de aarde,
   of naar buiten, naar de hemel?

 

 • Voel waar het (sterker) werkt in jouw lichaam en hoe de wervelingen zich met die van jou vermengen.
  Misschien zie je kleuren, of wordt je aandacht naar een bepaald gebied getrokken.

 

 • Wat wil deze geur jou vertellen op lichamelijk of geestelijk gebied?
  Voel hoe je energieniveau verandert.

 

 • Schrijf je ervaringen op.

 

Wanneer je deze oefening een aantal dagen achter elkaar doet, zul je merken dat je steeds meer details zult gaan voelen en dat jouw verbinding met de geur steeds verfijnder wordt.

 

Zoek na deze 5 dagen eens de betekenis op van het kruid/olie dat je hebt gebruikt. Grote kans dat je overeenkomsten vind met hetgeen je zelf hebt ervaren.

 

Wens je ondersteuning, heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Neem contact op !

 

 

Volg je mij al via mijn FB pagina van Je Pure Zelf? Dat zou ik erg leuk vinden.

En deel dit bericht gerust!

 

Blijf gezond! Liefs Jessica

 

2 thoughts on “WINKELTJE: Geuren & Stenen + Cadeautjes

 1. Onlangs heb ik stenen en een mooie edelstenen ketting gekocht. Leuke items, voor jezelf en voor een cadeautje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *