X. Test Jessica – coaching bij JE PURE ZELF

Wanneer je je bewust wordt van je huidige situatie, gedachten, overtuigingen, belemmeringen en gedrag, kun je de stap zetten naar wat je (anders) wilt en wat er voor nodig is –of veranderd mag worden- om daar te komen.

Holistische coaching en counseling

Je ervaart een belemmering of blokkade en je bent opzoek naar ondersteuning voor meer inzicht en zingeving of om weer ‘heel’ te worden.

Jouw vraag en wat je wilt bereiken vormen het uitgangspunt van de begeleiding in jouw persoonlijke ontwikkeling. We gaan opzoek naar wat voor jou persoonlijk het leven zinvol maakt, of wat er precies achter zit als een gezonde(re) leefstijl niet lukt. Ik kijk verder dan een gezond leefpatroon en hoe je in het leven staat. Je leert jezelf beter kennen en je bent in staat om jezelf te helen. Je voelt je krachtig om de stap te maken die je wilt zetten.

Ik begeleid je in jouw traject zodat ervaringen kunnen worden verwerkt en er ruimte ontstaat voor inzichten en oplossingen. Ik luister naar jouw verhaal en stel vragen: gesprekken waarin jij je hart kunt luchten en jezelf kunt (her)vinden, zodat er iets nieuws kan ontstaan. Je ontvangt duurzame handvatten die je je hele leven kunt inzetten.

Je mag bij mij ontspannen en jezelf zijn.

Bij Je Pure Zelf kun je terecht voor “mindfulle” hulp. In de vorm van Holistische coaching en counseling in de Praktijk of via het online Zingevingscoach-traject ‘Mindful Analysis’.

 

Neem contact op

 

Wil jij andere, nieuwe of bewustere keuzes maken? Wil je lekkerder in je vel zitten? Wil je vrij en zonder belemmeringen leven? Wil je in contact komen met jouw diepe weten? Wil jij een nieuwe versie van jezelf worden? Dan is een coaching bij Je Pure Zelf geschikt voor jou.

Wil jij ook graag:

 • meer in verbinding komen met jezelf
 • meer zelfvertrouwen
 • meer in je eigen kracht staan
 • bewuster leven
 • meer handelen vanuit je gevoel
 • begrijpen waarom je doet wat je doet
 • je weer fit en energiek voelen
 • minder hinder hebben van … (wat dan ook)
 • af van een allergie/intolerantie
 • beter kunnen slapen
 • ontspannen en kunnen genieten
 • (n)iets veranderen
 • tevreden zijn met wie je bent
 • af van een lusteloos, opgejaagd of machteloos gevoel

Ga met jezelf aan de slag en ontdek Je Pure Zelf.
Je kunt bij mij terecht voor de volgende vormen van holistische coaching en counseling:

 

Coaching & counseling

Het hoofd wil het vaak snappen, het allemaal bedenken. Maar soms ben je uit geredeneerd en kun je het antwoord niet vinden. Dan is het tijd om de antwoorden ergens anders in jezelf te vinden. Ik leer je om weer in contact te zijn met jezelf, je lichaam en je gevoel. Je leert herkennen wat van jou is en wat niet. Zodat jij Pure zelf weer kunt zijn en blijven.

Via oefeningen en heling kunnen trauma’s en/of blokkades worden gezien (herkent en erkent) en geheeld. Ik pas (bewustwordings)oefeningen en lichaamswerk toe, om jou op jouw pad te begeleiden, zodat jij weer lekker in je vel zit en jezelf krachtig en gelukkig voelt.

In de praktijk of online.

Online coach-traject. Mindful Analysis is een nieuwe en baanbrekende vorm van online zingevings-coaching. Geschikt voor vele vormen van vragen en klachten: zoals psychische klachten, loopbaanvragen, relatieproblematiek en algemene spanningen. Geheel per email, dus op een plek en tijd dat jouw het beste uitkomt.

 

Divinatie coaching

Voor meer inzicht in het huidige moment en voor het maken van keuzes.

Bij divinatie coaching gebruik ik kaarten als leidraad in het gesprek, met als uitgangspunt jouw wens of hulpvraag. Het is heel geschikt voor wanneer je vragen hebt over bijvoorbeeld je levenspad, relaties, werk, familie, wonen of over een keuze die je wilt maken.

Divinatie-coaching onthult wat in je leven speelt, waar je door wordt belemmerd en wat je kracht geeft. Het maakt fasen van transformatie en groei zichtbaar. De kaarten tonen waar je staat in het proces en wat je nodig hebt.

Het is een wonderlijke manier van coachen. De legging werkt als een richtingwijzer en geeft inspiratie op je levenspad. Dit zorgt voor diepgaande processen in inzicht en bewustwording en meer balans, met als uitgangspunt jouw wens of hulpvraag. Een richtingwijzer, die zowel bevestigend en ondersteunend is, als leidt tot nieuwe inzichten. Lees meer

Healing / Energetisch coachen

Allergieën, intoleranties, stoppen met roken, emoties, buikpijn en nog veel meer!

Het lichaam kan heel goed voor zichzelf zorgen, maar soms heeft het daarbij wat ondersteuning nodig. Meestal ligt er een emotie onder de lichamelijke klacht, en vaak zonder dat je dit zelf weet.

Healing, of energetische coaching bij Je Pure Zelf, richt zich op allergieën en irritaties veroorzaakt door een verstoring in jouw zelfgenezend vermogen als gevolg van een niet-helpend denkpatroon of (onbewust) opgelopen trauma. Dit in de ruimste zin van het woord: tranende ogen, geïrriteerde huid, buikpijn, personen of situaties die je storen.

Ik maak gebruik van de kennis en het zelfhelend vermogen van jouw lichaam in hoe ik jou het beste kan ondersteunen. Een traject van 3-4 keer, waarna de klacht meestal geheel is verdwenen. Lees meer

 • Ontspanning en Herstel
 • Allergie en Irritatie
 • Gebruik van kruiden

Praktijk Je Pure Zelf maakt desgewenst gebruik van Inzichtkaarten, Kruiden, Essentiële oliën en de ondersteunende ‘Essenties van de Groene Linde’.

 

Je mag het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Is dit wat je wilt of heb je een vraag of wil je meer informatie?
Snuffel door mijn website, lees een Nieuwsbrief, of neem contact met mij op.
Wees welkom. Liefs 
Jessica .

Neem contact op